Wysłany: Czw 30 Wrz, 2004 18:23 ALE HISTORIA :p:p:p NIE A NA POWAZNIE TO SAMA PRAWDA!!!!
POSŁUCHAJCIE JESLI MACIE CZAS!!! jesli to temat! "przyjaźń-miłośc" to wam cos opowiem a wy to skomentujecie jak bedziecie chcieli lub zarzucicie jakas rada wiec ze mna w przyjaźni jest tak ze jak juz do kogos sie zblize i przywiaze to jestem wierna jak pies!!! tylko nie zawsze ten ktos musi uwazac tak samo w stosunku co do mnie W klasie mojej jest pewna dziewczyna!! bardzo bardzo ją lubie i ona chyba mnie tez!!! sadze ze jesteśmy sobie najblizsze co do szkoły!!! poza nia jest mi tak samo bliska!!! jaknie bardziej!!! mowimy sobie wszystko!! ona mi ujawniła swoje tajemnice o ktorych nikt nic nie wie!!! bardzo lubie z nia rozmawiac i ona ze mna chyba tez skoro mi tyle mowi!!! naprawde na wszystkie tematy mozemy porozmawiac!!! razem sie bawimy pijemy rozmawiamy i sie śmiejemy!! pomagamy sobie w lekcjach i wogole!!! jest suuuuper!! chodz nie zawsze!! jak sie z nia pokłuce to mam zły chumor i jestem zła na wszystko!!! jest mi bardzo bliska!!! przyjazn jest dla mnie wszystkim i szukałam takiej osobyjak ona!!! coz moge jeszcze powiedziec!!! jak chcecie to zagadajcie do mnie na GG <=> 1857265 tylko w tym wszystkim moge nawalic tylko ja!! BO MAM BARDZO WREDNA I ISTOTNA WADE!!! mianowice bardzo szybko i trwale sie obrazam!!! strasznie tego nie nawidze i ona chyba tez!!! i czy przez to przyjazn moze lec w gruzach??? ale ja sie obraze i po akims czasie i tak przyjde!!! wiem ze to głupie ale prawdziwe!!ona za to pierwsza reki nie poda jak uwaza ze to nie jej wina!!! i czy uwazacie ze to przyjaxn???? odpiszcie bardzo prosze
_________________ Życie jest zbyt ciężkie, aby przykładać do niego wagę!!! K@SiA :]:]:]