Mam pytanie: Dlaczego nie wszystkie posty są wliczane w ilość potów, które napisałam. Napisałam kilka postów i cały czas wyświtlało mi się, że napisałam 29 postów. O co tu chodzi
Widocznie pisałaś je w Zabawach lub w Testach. tam posty nie są naliczane no bo popatrz-ktoś kto w zabawach anpisze dziennie 100 postów uważa się za wielkiego forumowicza...Po prostu na Zabawach i Testach posty przeważnie nia mają TREŚCI dlatego nie są naliczane. Mi to pasuje
Zgadzam się z mroweczką. Jest to dobre rozwiązanie ze w tych dzialach posty nie są naliczane. Również w dziale " Do śmiechu" posty nie są uznawane
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 19:33
Przecież każdy mógłby brać udział we wszystkich zabawach tylko dla naliczania postów, a nie dla samej zabawy. teraz biorą udział tylko osobvy, które chcą się bawić dl samej przyjemności. To tak samo w humorze - każdy mógłby pisać 100 kawałów dziennie, jeden pod drugim aby mieć więcej postów.
teraz biorą udział tylko osobvy, które chcą się bawić dl samej przyjemności
Żeby nie bylo niejasnosci ... ja nie biorę udział w tych zabawach nie dlatego że tam się nie nabijają posty.. ale poprosty nie chce mi sie P Nie lubie takich zabaw
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Paź, 2004 22:05
Jedni chcą inni nie takie życie mnie też się czasem chce, czasem nie