| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
malinka
Autor Wiadomość
xxx7

PostWysłany: Wto 23 Gru, 2003 19:29   malinka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

- jak sie robi malinkę? Wink

z gory dzia za odpowiedz... pomozcie Smile

Ostatnio zmieniony przez xxx7 dnia Pią 09 Kwi, 2004 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Gru, 2003 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no, wiesz lizanie sie to innaczej całowanie sie, wiec co robić z jężykiem, sama odkryjesz to podczas całowania sie, to dizeje sie spontanicznie, a co do robienia malinek to na przykład na szyi, jakbyś go załowała po szyi ale "zaśsiewas"z się i tworzysz krótkotrwały czerowny slad, na przykład na 2 tygodnie...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Gru, 2003 16:28   odpowiedzi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lizanie się to inaczej całowanie się z języczkiem. Co zrobić z językiem własnym i partnetra?? heh no cóż skoro to jest całowanie się z języczkiem to muskacie się lekko języczkami..wkładając je do ust partnera ..
A malinkę np. na brzuchu robi się poprzez taki inny pocałunek..tak jakbyś chciała wessać ;] ...wciągasz tak jakby powietrze..hehe mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłam biggrin

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 25 Gru, 2003 11:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Całowanie się "z języczkiem"...Hmm....U każdego chodzi o to samo ale w pewien sposób jest inaczej...Po prostu jak juz to wcześniej Gościówa wyjasniła "muskacie się" językami. Ale nie rób nic na siłę po prostu...W tym momencie sama będziesz wiedziała co masz robić Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2003 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! jak mówiły poprzedniczki przy "lizaniu się" sama będziesz wiedziala co masz robić albo poprostu partner Ci pomoże....a malinek radze nie robić bo podobno można dostać od tego raka skóry...
Powrót do góry
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 29 Gru, 2003 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc tak:
1.Całowanie się z języczkiem polega na tym, że najpierw możecie się pocałować normlanie a później ( najlepiej niech zacznie partnej oczywiście) on Ci wsówa do twojej buzi język i sie te wasze jezyki dotykają... hehe śmiesznie to siem opowiada no ale do rzeczy, (nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ;P łatwiejsze to jest w praktyce jednak! hehe)
dalej sobie te języki wasze się dotykają, tam siem kręcą koło siebie (hahaha no niemoge to jest śmieszne jak siem opowiada!) ja to się też tego starsznie bałam, że mi nie wyjdzie i wogóle... chyba ze 2 razy mój partner zaczynał a ja wątpiłam bo się bałam i odmawiałam w fajnym momencie... aż z nim o tym pogadałam Razz szczerze i otwarcie i sie wcale nie zdziwił ani ze mnie nieśmiał! I powiedział, że mnie nauczy!hehe jakoś tak wyszło, że poszło :-) i to nic trudnego i całkiem przyjemne to jest Very Happy
zarąbiste i później chce się więcej i więcej wystarczy zaufać partnerowi i jak sie bardzo tego obawiasz to tak jak ja powiedz mu o tym :-) nepewno Cię zrozumie a jeśli Cię kocha to tym bardziej nie bedzie się śmiał! Tylko Ci jeszcze pomoże :-) tylko, że nie całuj sie z kimś kto Ci się nie podoba albo niema miedzy wami żadnego uczucia bo się bedziesz brzydzić a to to jest do bani i wtedy to predzej sie zwymiotujesz niż Ci cokolwiek wyjdzie hehe Very Happy ja tam się nie brzydziłam Razz bo swojego partnera bardzooo kochałam z resztą tak dalej jest! :-( chodz z nim nie jestem ale cieszę się, że to się wydarzyło z nim bo tego chciałam akurat! Very Happy i jakbyś się też obawiała to śliny partnera wogóle nie czuć to ten sam smak co i twojej! Myślę , że Ci dużo pomogłam i wytłumaczyłam :-) papatki

Powrót do góry
xxx7

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki za pomoc ;p WinkSmileSmile

Gość
PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 07:17   

Nieznajoma13 napisał/a:
Więc tak:
1.Całowanie się z języczkiem polega na tym, że najpierw możecie się pocałować normlanie a później ( najlepiej niech zacznie partnej oczywiście) on Ci wsówa do twojej buzi język i sie te wasze jezyki dotykają... hehe śmiesznie to siem opowiada no ale do rzeczy, (nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ;P łatwiejsze to jest w praktyce jednak! hehe)
dalej sobie te języki wasze się dotykają, tam siem kręcą koło siebie (hahaha no niemoge to jest śmieszne jak siem opowiada!) ja to się też tego starsznie bałam, że mi nie wyjdzie i wogóle... chyba ze 2 razy mój partner zaczynał a ja wątpiłam bo się bałam i odmawiałam w fajnym momencie... aż z nim o tym pogadałam Razz szczerze i otwarcie i sie wcale nie zdziwił ani ze mnie nieśmiał! I powiedział, że mnie nauczy!hehe jakoś tak wyszło, że poszło :-) i to nic trudnego i całkiem przyjemne to jest Very Happy
zarąbiste i później chce się więcej i więcej wystarczy zaufać partnerowi i jak sie bardzo tego obawiasz to tak jak ja powiedz mu o tym :-) nepewno Cię zrozumie a jeśli Cię kocha to tym bardziej nie bedzie się śmiał! Tylko Ci jeszcze pomoże :-) tylko, że nie całuj sie z kimś kto Ci się nie podoba albo niema miedzy wami żadnego uczucia bo się bedziesz brzydzić a to to jest do bani i wtedy to predzej sie zwymiotujesz niż Ci cokolwiek wyjdzie hehe Very Happy ja tam się nie brzydziłam Razz bo swojego partnera bardzooo kochałam z resztą tak dalej jest! :-( chodz z nim nie jestem ale cieszę się, że to się wydarzyło z nim bo tego chciałam akurat! Very Happy i jakbyś się też obawiała to śliny partnera wogóle nie czuć to ten sam smak co i twojej! Myślę , że Ci dużo pomogłam i wytłumaczyłam :-) papatki

Jestem szczerze przerażona takim stawianiem sprawy. Wydaje mi się, że pocałunków samych w sobie klasyfikować nie warto. a przynajmniej ja nie potrafię. pocałunkami można się bawić bez obaw. Bo przed czym? Nie należy chyba porzucić wszelakie bariery 'ustnego wstydu', kiedy tylko usta stykają się poraz pierwszy. Nie ma reguły, co robić z językiem, co robić z wargami. To taka zabawa. Zabawa w poznawanie, a nie rozkładanie na czynniki pierwsze. I proponuję znaleść i wymyśleć coś własnego. To będzie dopiero coś, bez skupiania się na technice. Bo rodzajów pocałunków jest tyle, ile jest ludzi (:
Powrót do góry
orient-express

PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 07:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wybaczcie moi drodzy bezczelnosc, ale to na górze to ja (:

Gość
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 22:57   

[quote="Nieznajoma13"]Więc tak:
dalej sobie te języki wasze się dotykają, tam siem kręcą koło siebie (hahaha no niemoge to jest śmieszne jak siem opowiada!) ja to się też tego starsznie bałam, że mi nie wyjdzie i wogóle... chyba ze 2 razy mój partner zaczynał a ja wątpiłam bo się bałam i odmawiałam w fajnym momencie... aż z nim o tym pogadałam :P szczerze i otwarcie i sie wcale nie zdziwił ani ze mnie nieśmiał! I powiedział, że mnie nauczy!hehe jakoś tak wyszło, że poszło :-) i to nic trudnego i całkiem przyjemne to jest :-D
zarąbiste i później chce się więcej i więcej wystarczy zaufać partnerowi i jak sie bardzo tego obawiasz to tak jak ja powiedz mu o tym :-) nepewno Cię zrozumie a jeśli Cię kocha to tym bardziej nie bedzie się śmiał! Tylko Ci jeszcze pomoże :-) tylko, że nie całuj sie z kimś kto Ci się nie podoba albo niema miedzy wami żadnego uczucia bo się bedziesz brzydzić a to to jest do bani i wtedy to predzej sie zwymiotujesz niż Ci cokolwiek wyjdzie hehe :-D ja tam się nie brzydziłam :P bo swojego partnera bardzooo kochałam z resztą tak dalej jest! :-( chodz z nim nie jestem ale cieszę się, że to się wydarzyło z nim bo tego chciałam akurat! :-D i jakbyś się też obawiała to śliny partnera wogóle nie czuć to ten sam smak co i twojej! Myślę , że Ci dużo pomogłam i wytłumaczyłam :-) papatki[/quote]
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 23:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yyyyy.... proszę o nie odnawianie takie strasznie starych tematów!!!!!! Kimkolwiek jesteś, ten temat wszyscy uznali za zamknięty jeszcze w marcu... W tej chwili prosze o nie odpowiadanie już na ten temat... z góry dziex Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po prostu przykładasz usta do siała partnera i wciągasz to znika po jakimś tygodniu (może mniej)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 14:38   

Sami nie odnawiaj starych postów
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu