| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Irak
Autor Wiadomość
Pecia
Gość
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 21:35   Irak

Czy to prawda ze Billaden chce atakowac na polsk. jezeli wojska polskie niewycofaja sie z iraku?????
piszcie co wiecie bo podobno maja byc strajki na temat powrotu wojsk do polski
Przejdź na dół
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 21:41   

To tylko domysły z tego co słyszałam.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 21:44   

A kogo to obchodzi? Ten świat jawnie przepada. Prędzej czy później i Polskę zniszczą. Kwaśniewski dąży do tytułu naj-sojusznika Ameryki, przez co nasi żołnierze pełnią służbę w Iraku. A co do Bin Ladena (nie wiem jak to się pisze) to pewnie zrobi z Polską to, co Rosjanie z Czeczenią. I powtarzam - Kogo to obchodzi?
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podobno Billaden wyliczając państwa na których jego ludzie napadną wymienił Polskę. Potem coś było,że pomylił Polskę z innym państwem... Rolling Eyes Ja już sama nie wiem co o tym myśleć. Ostatnio w gazecie pisało(zbierałam prasówki),że w Iraku panuje CHWILOWY "pokój"...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 13:21   

mroweczka napisał/a:
Podobno Billaden wyliczając państwa na których jego ludzie napadną wymienił Polskę. Potem coś było,że pomylił Polskę z innym państwem(..).

A może to rząd uspokoił kraj w ten sposób? Nie sądzisz? Razz
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lol Tavion nie ma to jak teorie spiskowe:). Uwazaj bo jeszcze zostaniesz ewaporowana ;P.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:23   

A Bin Laden zyje jeszcze w ogole? Ale jesli tak, to calkiem mozliwe, hehe. Wszystko jest teraz mozliwe, ta cala fala terroryzmu i ogolnie to co sie dzieje na swiecie, mozna nazwac tylko Trzecia Wojna Swiatowa.
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ogolnie zal odbyt sciska jak sie niektore komenty czyta. Z reguly na tematy o ktorych sie nic nie wie nie powinno sie wypowiadac, bo jak mawial Woody Allen 'lepiej siedziec cicho i wygladac jak idiota, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci'

Nena - przez ostatnie 50 lat liczba zamachow nie wzrosla, niektore byly bardziej spektakularne [wtc, madryt], to wszystko. Trzecia wojna swiatowa bedzie trwala tyle, ile potrzeba czasu na wystrzelenie pocisku balistycznego i trafienie w cel, a przy zaangazowaniu rosji albo usa w ten konflikt istnieje realna szansa na wytracenie ziemi z jej orbity albo kompletna zaglade planety jako ciala fizycznego [co do zycia na ziemi to po prostu go nie bedzie, bo watpie zeby jakies niesamozywne stworzenie oddychajace tlenowo przezylo 15-20 letnia zime atomowa]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Altruisto mozna sobei darowac niektóre komentarze.....lepiej byłoby ewentualnie sprostowac jakąś sprawę bez zadnych kpin......nie wszystkie osoby które sa na forum maja tak duzą wiedzę jak Ty, choćby z tego wzgledu że są od Ciebie mlodsze. Nie ma sie co wywyższać i unosic sie swoim ego, wystarczy wytłumaczyc, lub wcale nie zawierac glosu jesli denerwują Cię nasze komentarze, są również fora dla dorosłych gdzie mógłbys sie bardziej wykazać.

Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:06   

Akurat tata mojego przyjaciela " na zawsze" jedzie do Iraku w styczniu.
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 20 Paź, 2004 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boże....współczuję jego rodzinie...:(Ten świat schodzi na psy..a co do altruisty,to od kiedy przybył na forum,ciągle się wywyższa... Evil or Very Mad Sorry,może wszyscy jesteśmy młodsi od Ciebie,ale bardziej pomagamy i pocieszamy...ty myślisz,że zdobędziesz sławę na forum poniżając innych i używając jakichś "trudnych" słów....chyba źle trafiłeś...a zresztą np. Deg jest chyba jeszcze starszy od Ciebie i jakoś w ogóle się nie wywyższa Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 20 Paź, 2004 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

znowu sie usmialem, zycie jest piekne.

Krotko, w punktach, bo leniwy jestem
1) nie wywyzszam sie, za to lubie pietnowac nonsens i glupote, ktore, przyznaje, mi tez sie zdarzaja. Takie zycie.
2) czy jestem starszy czy mlodszy to nie wiem, szczerze mowiac nie obchodzi mnie to
3) 'slawa' mnie nie obchodzi, a trudnych slow raczej nie uzywam
4) a Kulczyk jest starszy od dega i jest bogatym, obmierzlym wujem, trzymajacym w garsci to panstwo.

Heh, i moje zdanie na temat polskich wojsk w iraku: Polscy trepi nie powinni ginac za amerykanska rope. Trzymanie strony usa stawia nas w zlym swietle i pogarsza sytuacje z francja i niemcami. Nie daje nam tez zadnych korzysci [obiecywanych kontraktow przy odbudowie infrastruktury nie ma], no i co najwazniejsze - wiekszosc spoleczenstwa nie popiera okupacji iraku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Odpowiedz do tematu