Niedawno mieliśmy losowanie kto co kupuje komu na mikołajki. Ja wylosowałam taką dziewczyne i sie bardzo cieszę. Mnie ma taki chłopak i sie zastanawiam co dostane? A wy macie mikiołajki w klasie??????
Cze,
U mnie w klasie też będę Mikołajki! Każdy uczeń losuje jakąś osobę i jej ma kupic jakiś przezencik ( do 10 zl ) Zawsze dziewczyny z mojej klasy proszą panią , aby dziewczyny losowały osobno , a chłopcy też osobno , ponieważ każda dziewczyna nie chce wylosować chłopaka
my mamy mikołajki, u nas jakoś nikt nie ma nic przeciwko jeśli wylosuje koleżankce cyz kolege =) bedziemy losować chyba dopiero w piatek (na wychowawczej) i my mamy prezenty chyba do hm.. 15 czy do 20 złotych, nie pamietam. Pare lat temu w podstawówce mielismy tylko do 10 ale niezbyt duzo rzeczy mozna bylo kupic za taką cenę...
tak sie zastanawiam kogo wylosuję i zastanawiam się co kupić chłopakowi na mikołajki ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Noid Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 18:25
U mnie nie ma czegoś takiego i bardzo się z tego powodu cieszę
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 19:14
Ja mam tak co roku... Ale nie lubie tego święta obchodzić w klasie. Zawsze dostanę jakieś [cenzura]... Chociaż, bywa zabawnie. W tamtym roku, np. dostałam spranego, niebieskiego króliczka i przeterminowaną czekoladę. Bosko nie? ^^ Nie posiadałam się z radości...
u mnię już są święta !!! ocieplają nam blok i leci styropian na ziemie ! ale ostatnio mieliśmy gwiazdkę w klasie i ktoś kogoś wylosował i zapomniał prezętu i inna osoba była poszkodowana
Pewnie beda... Nie wiem, jeszcze nic nie ustalilismy. Chociaz wlasciwie to my nigdy nie mielismy Mikolajek, tylko Wigilie klasowa i wtedy dawalismy sobie prezenty.