| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dowiesz się w swoim czasie
Autor Wiadomość
zapa
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 19:43   Dowiesz się w swoim czasie

Normal chcę żeby te durnie z Iraku pomyślały(mało prawdobodobne) o nas dzieciach! Chce jeszcze żyć na "tym" świecie!!!!!!!!!!!!!!!! A te głupie gostki tworzą niebezpieczeństwa celowe!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol: :oops: Mój pierwszy post!
Przejdź na dół
Keska Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sad Też czasami tak rozważam... Ile dzieci, niewinnych i nie do końca jeszcze rozumnych istot, ginie przy nawet małym zamachu... A przecież mogliby żyć... Tworzyć żywot, swoją osobowość... Każdy dzień w życiu dziecka kreuje jego postać... Ilu wspaniałych ludzi mogłoby powstać z nieistniejących już dzieci...

Ufajmy Panu...

Cześć wszystkim! Jestem tą samą Keśką, tylko że nie mogę wejść do mojego starego konta i założyłam nowe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
tina
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 16:06   

pieknie napisalas Keska

a czy wy jestescie za tym zeby polscy zolnierze walczyli na wojnie w iraku ?????
Powrót do góry
ffffff
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 13:28   

No i po co sie mieszają! niech przyjezdzaja do polski! bo i oni tam giną i nic im z tego! ale oczywscie tylko kasa sie liczy!
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:28   

Myślę, że ten temat powinien być przeniesiony do o wszystkim. A co do posyłania polskich żołnierzy do Iraku, to Kwaśniewski liże doope Bushowi. A po za tym jak będzie jakiś atak na Polskę to na moje miasto Bielsko-Biała, bo tu mamy oddział i do tego chodze do największej szkoły w Bielsku ><
Powrót do góry
ffffff
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 16:54   

Taki madry Kwaśniewski niech na niego zrobią atak zobaczy jak to dobrze życ w strachu ale gdzie on ma 8685738942 antyterrorystów - prywatnych oczywiście ... ciekawe czy taka anglia by sie przyczynila i nam pomagala wątpie..:/
Powrót do góry
tina
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 18:12   

jak tak chce to niech idzie i walczy !!!!! rodziny żołnieży sie martwia a on nigdy by nie wyslal swojej rodzinyna wojne
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo Kwaśniewski chce się tylko podlizac Bushowi ... Potem jak będą zamachy na Polskę to wątpie czy USA nam pomoże . No ale trzeba mieć uznanie bogatego państwa ... Efka nie koniecznie zaatakują Twoje miasto ... ale jest duze prawdopodobienstwo że tak . Mogą tez zaatakować jakies duże miasto... zobaczymy za rok czy dwa Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mon!śka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po prostu najpierw się myśli dopiero potem się robi... A oni zamiast najpierw pomyśleć to... Może nie mają swoich dzieci...

Keska Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech... Sad Przecież ci terroryści mogą się teraz zemścić na Polsce, która "niszczyła" ich państwo... Sad Ale miejmy nadzieję, wielką nadzieję, na to, że nic złego się nie stanie... Przecież w naszym życiu, w każdej czynności, czyha na nas wiele niebezpieczeństw... Nawet podczas jedzenia - możemy się zakrztusić, podczas biegania - możemy się potknąć i upaść, podczas siedzenia przy komputerze ( Smile ) - możemy mieć skrzywienie kręgosłupa lub problemy z oczami, podczas kichania - możemy uszkodzić sobie uszy. Ech... Po prostu musimy się codziennie zmierzać z ryzykiem, otaczającym nas i ufać sile wyższej niż nasze mizerne muskuły...

Cześć wszystkim! Jestem tą samą Keśką, tylko że nie mogę wejść do mojego starego konta i założyłam nowe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

takk....
proponuje zakladac ochraniasze na rece i nogi bo jeszcze was terrorysci pozabijaja
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 22:26   

Polska nie niszczyła Iraku (jeśli o tym mowa). Wink
Ale myślę, że jeśli atak będzie, to USA nie zechce nam pomóc. To moje zdanie.
Powrót do góry
Dziewczyna z Polski
Gość
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 09:25   

A tak z innej beczki. Słyszeliście pewnie, że Polska stara sie o zniesienie wiz do USA? W jakiejś gazecie były wypowiedzi mieszkańców Ameryki, i oni wszyscy są za tym, żeby znieść wizy dla Polaków. A za co? Właśnie za pomoc w Iraku! No w końcu należy się nam nagroda! I zgadzam sie z tymi osobami, które mówią, że USA nam nie pomoże, gdy zaatakują nas terroryści, bo pewnie Bush nie wyrazi na to zgody. Obywatele (moim zdaniem) może by się zgodzili, ale to prezydent jest głową państwa i to on decyduje.
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[off-topic]
Zniosą wizy i wszyscy z Polski wyjadą do stanów a u nas prawie nikt nie zostanie, wydaje mi się że każdy co wyjeżdża do stanów myśli że od tak spełni się tzw. „american dream” a tam i tak będą pracować na czarno (lub w ogóle nie będą pracować) bo wszyscy myślą że tam jest dla każdego legalna praca i że wszyscy się ucieszą że masa Polaków zwali im się na głowę Rolling Eyes

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 11:35   

Będa mieć Polaków tz. tania siła robocza, którą można "traktować jak psa"... Ale zniesienie wiz by się przydało, bo w Ameryce siedzi kuzynka kuzyna i pracuje, ale za dobrą kasę, bo zna język... wiza jej się dawno skończyła i siedzi i zarabia i nie wyjeżdża. przysyła kasę rodzinie i tak dalej, le jak już wróci do Polski to nie wyjedzie tam znowu. A zniesieie wiz by wiele dało Smile . A po za tym na pewno Bush nie pmoże Polsce, bo to przeciez jakiś tam mały kraj w Unii, a nie wielkie mocarstwo jak Ameryka, a po za tym w sumie USA ma chyba największy wpływ na wszystkie kraje "We are living in Amerika, Amerika, Amerika". poslce nikt nigdy nie pomagał, a Polacy pomagali - Napoleonowi dajmy przykład. Gdyby na poczatku II wojny swiatowej pomogliby nam Anglicy i francuzi jak wcześniej obiecywali wojna trwałaby dużo krócej... a oni myśleli, że Hittler poprzestanie na Polsce...
Mówią, że Polska jest biednym krajem, ale jak my mieliśmy się rozwijać, kiedyś byliśmy duzi, potem 3 rozbiory, I wojna światowa odzyskaliśmy niepodległość no i niby wszystko zaczęło się normować, a tu II wojna, Polska najbardziej ucierpiała. A po wojnie komunizm. I ludzie się dziwią, ze jestesmy na końcu. państwa demokratyczne dostawały wsparcie od Ameryki, a nasz kochany komunistyczny prezydent tego nie przyjmował, bo przecież nam "pomagała" Rosja...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu