Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 17:05 Łechtaczka i petting
witam,
mam kilka pytan a mianowicie:
1) gdzie znajduje sie (dokladnie) łechtaczka
2) jak pieścić dziewczynę (chodzi o petting ale w jaki sposób) żeby dostarczyc jej jaknajwiecej przyjemnosci
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 17:49
1. Łechtaczka znajduje się na samej górze warg sromowych mniejszych(tych różowych).
2. To zależy od upodobania Każda dziewczyna lubi co innego,musisz po prostu zauważyć,co Twoją dziewczynę najbardziej podnieca.
co do pytania numer jeden, to gdzie znajduje się dokładniej? może macie jakieś ilustracje ala książka od biologi itd.
co do drugiego to słyszałem że dziewczynie najłatwiej i najlepiej można sprawić orgazm pieszcząc właśnie łechtaczkę
proszę o odp
pozdrawiam
zdjecia takiego nie posiadam (jesli bardzo Ci zalezy to sam poszukaj w necie) ale jesli wiesz jak mniej wiecej wyglada budowa kobiecych narzadów, to na pewno znajdziesz sam-tak jak powiedziala mróweczka-w górnej części mniejszych warg, tuz przy ujściu cewki moczowej. Ew. sam poproś swoją dziewczyne by Ci pokazała A jesli chodzi o pieszczoty to rób tak jak Ci sumienie mówi Oczywiscie również pytaj swojej partnerki co jej sprawia przyjemnosc-szczerosc to podstawa a o takich rzeczach nalezy rozmawiac.
_________________ Boso ale w ostrogach
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 20:16
Co do sprawiania przyjemności to kobiety mają różne "wymagania", jedne bardziej podnieca to , a inne tamto. Może popróbować i zobaczyć co twojej partnerce sprawia największą przyjemność.
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 21:05
Na stronie www.dorastam.pl masz prezentacje jak złozyć tampon, i tam jest narysowane. Polecam.
MOD : a co to ma do tematu? ;/
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 21:46
ewqq-nzlg napisał/a:
MOD : a co to ma do tematu? ;/
Moze kogoś tampon podnieca, ja bynajmniej takiego przypadku nie znam
A może gościowi chodziło o to, że tam jest jak założyć tampon, a przy okazji gdzie jest łechtaczka?(w sensie że tam jest pokazane)
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Pią 22 Paź, 2004 15:26
Weźcie pomyślcie troche... Napisałam, że tam jest rysunek, gdzie się wkłada tampon, ale przy okazji jest tam narysowana łechtaczka i wargi sromowe. Tampon nic do tego nie ma. Podałam tylko miejsce w którym znajduje się RYSUNEK.