HEJ!JAKBY CO<TO MAM DZIŚ URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko sięnie obraźcie,że bez sensu otwieram nowy temat:P:PAle nie zaczęły sięzbyt szczęśliwie...najpierw taki ułom,Bojke,póbował podpalić myszz,którą dostałam od koleżanki,a jak próbowałam ją uratowac(mysz:D),to Robert ukradł mi Mentosy.A potem jeszcze inna koleżanka oddała mi moją,zniszczonąbiedną książkę... ("Wojnę światów")
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:D)
Tak,jeszcze chodzę...i jeszczew dłuuuuuuugo będęchodziła:PJestem "dopiero" w drugiej gimnazjum:PI dzięki wszystkim za życzenia(Elfka...z trudem przeczytałam,ale jakoś przeczytałam,to ,co napisałaś pod spodem:D)
Z jednodoiowym opóżnieniem, ale składa Ci również najserdeczniejsze życzenie zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, miłości dawanej i otrzymywanej i oczywiście samych piątek w szkole (i szóstek też!)
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...
Z okazji Twoich urodzin:
Zdrowia niezawodnego,
bogactwa ogromnego,
mądrości, odwagi,
przyjaciół sprawdzonych
do zabawy gotowych,
podróży egzotycznych,
wakacji fantastycznych,
GDYBY WSZYSTKO SIĘ SPEŁNIŁO BYŁOBY JAK W NIEBIE ALE TAM DOPIERO ZA 100 LAT SPODZIEWAJĄ SIĘ CIEBIE ! ! ! ! ! ! Jednym słowem - Wszystkiego najlepszego !