Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 15:19 Czemu chłopacy się nie golą?
Każda dziewczyna musi się golić. Nogi, pachy, wszytsko! Czemu nie przyjęło się, że to faceci muszą golić nogi? Dziewczyny muszą znosić ból wyrywanych włosów(depilator), uczulenie(pianki i kremy)... A oni?!
Chociaż z drugiej strony facet z ogolonymi pachami wygląda jak pedał, ale dobra.
_________________ And yeah, yeah, God is great.
Yeah, yeah, God is good.
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.
What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Faceci też muszą się golić. Przecież oni golą zarost na twarzy!! Nie wiem czy nie jest to gorsze niż u dziewczyn, bo facet jak się nie ogoli to widać bardzo, a jak się np. dziewczyna nie ogoli nóg, to może założyć spodnie
Faceci też muszą się golić. Przecież oni golą zarost na twarzy!! Nie wiem czy nie jest to gorsze niż u dziewczyn, bo facet jak się nie ogoli to widać bardzo, a jak się np. dziewczyna nie ogoli nóg, to może założyć spodnie :)
A ja moge zalozyc kominiarke! HA!!!
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 19:20
No ale w sumie oni musza na twarzy... hehe oni wogle maja labe!!!!!!!! przyjda.. kobiety gotuja!! siedza i pierdza w fotele!!! sorka ze troche od tematu odgcodeze bo to chodiz np o golenie! ale czemu kbiety maja wszystko robic! w niektorych krajach nawet nie maja praw do glosowania albo wychodzenia na ulice! wkurza mnie to
1. "Chłopcy" lub "chłopaki", niiiigdy "chłopacy". Zapamiętaj.
2. Golą się, golą - na twarzy. ;p
3. Sama stwierdziłaś, że to pedalsko wygląda, więc czemu się dziwisz, że nie golą nóg czy pach?
4. Może jeszcze zakaz wychodzenia na ulicę pod groźbą zgilotynowania? ;>
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 20:34
Jak zostało powiedziane golą się na twarzy nie raz niemiłosiernie się zacinaąc, a jak się na nóżkach nie zacinam, a po za tym gdybym miała wygolonego faceta to bym go wywaliłą na zbity pysk, bo to mało męskie
Wasze golenie zarostu to NIC w porównaniu do naszych nóg(dwóch, a w dodatku taaaaaaaakich dłuuuuuugich), pach i całej reszty!
A z resztą, niejedna dziewczyna ma problem z wąsikiem I wtedy musi skorzystać z tak pomyslowego wynalazku jakim jest golarka!
Na szczęscie nie ja
_________________ And yeah, yeah, God is great.
Yeah, yeah, God is good.
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.
What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Nieogolony Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 21:14
No to chodz po ulicy w spudnicy jak ci sie to podoba.Nie znajdziesz męża do końca życia :P