Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:14 mutacja(proszę o szybką odpowiedź)
cześc jestem dziewczyną jak widać i mama mówiła mi że przechodzę mutację bo często zmienia mi się głos tak jak u chłopaków
Czy jestem obojniakiem czy to normalne?
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:47
A powiedz, czy jesteś na ogół bardzo rozgadana czy raczej cicha i masz delikatny głos...
z tym rozgadaniem to srednio na ogół mam taki ... jak ... podobny do głosu trochę Alizee
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:58
Wariant I: Ty... a może łapie cię choróbsko? Też tak kiedyś miałam podobnie.
Wariant II: dziewczyny chyba też mogą mieć mutację. No może nie dosłowną, ale moja najlepsza kumpela była bardzo cicha, ale przy mnie trochę rozgadana. Ok. 2-3 miesiące temu głos jej stał się bardziej wyraźny, zroumiały i bardziej kobiecy. Miesiąc temu dostała okres...
no super:( a nie wiesz jak długo miała wydzielinę , rozmiar stanika wzrost...
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 20:34
Pamiętam ten moment, jak moja koleżanka zwolniła się ze szkoły z powodu bólu brzucha. Na drugi dzień wyjaśniła mi wszystko. Ja, oczywiśnie nie wiedziałam jak się wyrazić, przez przypadek powiedziałam to innym tonem niż chciałam. Powiedziałam jej: "nie załamuj się! Ja też to już mam!". Chyba nigdy tego nie zapomnę. Ok. rok póniej dostała okres. Ja mam wydzielinę pewnie ze dwa lata, może mniej, może więcej... Nie jestem w stanie określić, czy w ogóle byłam wtedy przytomna :-D Biust moja kumpela ma trochę większy niż ja. Ona ma między A i B. Albo duże A. Ja mam zwyczajne A. Ale i tak jest to sprawa indywidualna... A co do zwrostu, to jest *za przeproszeniem* kurduplem. Jestem od niej prawie głowę wyższa, a mam gdzieś tak 156-158cm. Muszę się zmierzyć :D
mróweczka deg (czy kto tam jest moderatorem tego forum) zróbcie coś z manią!!!
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 21:16
Sami10, myślisz że nnie widać? To cały czas ty: mania6 i sami10. Macie ten sam komputer, jeśli jesteście siostrami, ale przecież po co się zmieniać co kilka minut? Dla nabicia posta?