| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Darmowe próbki
Autor Wiadomość
ewqq-niezalogowana
Gość
PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 10:56   Darmowe próbki

Cześć. W piątek po południu dostałam darmową próbkę O.b. (zamówioną przez internet). Jestem ciekawa, czy inne produkty również można otrzymać bezpłatnie. Np. podpaski, wkładki... Bo tampony już mam. Chciałabym wypróbować inne wkładki niż mam. Szczerze powiedziawszy to nie ma co kupować całe pudełko wkładek, bo jak mi nie będą odpowiadały to co zrobię z resztą? Jeśli dostałyście darmowe próbki wkładek lub podpasek, to proszę, podajcie adresy stron www z których można je zamówić.
Przejdź na dół
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prawdę mówiąc nigdy takiego czegoś nie stosowałam. Poprostu wole kupić całe opakowanie , ponieważ wszystkie wkładki są prawie identyczne i nie ma mi co nie pasować:] Jeżeli chodzi o podpaski to są ze skrzydełkami i bez..Jest duży wybór o małej włchłonności lub dużej . Przeczytaj na opakowaniu jeżeli Ci odpowiadają to kup! Hmm...Nie znam zabardzo takich stron , bo pierwsze słysze o takim czymś..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 13:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czasami w takich gazetach jak Oliwia itp. sa darmowe probki podpasek czy wkladek (kiedys byly te aldays deescreet tez czy jak to sie tam pisze) ale zamowic czegos innego niz tampony niestety sie nei da

Numer Gadu-Gadu
2891618
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a powiedz jak wyglądała przesyłka znaczy się jaka byla koperta i czy została podana nazwa formy?
Powrót do góry
ewqq-niezalogowana
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 14:54   

No to przesyłka była w kopercie bąbelkowej, i prawdopodobnie listonosz przyniesie ci kartkę, że na poczcie jest przesyłka reklamowa, ponieważ jest dosyć gruba, i zajmuje dużo miejsca. Na kopercie będzie przyklejona naklejka z twoimi danymi, i oświadczenie o opłacie pobranej, oraz słowa "Na zlecenie Jehnson&Johnson Poland Sp. z o.o.: Istytut Merketingu i Komunikacji INMARK Sp. z o.o. Ul.Strzecha 18 60-274 Poznań" oczywiście co niektóre wyrazy są w oddzielnych linijkach. To tyle, jeśli chodzi o wygląd spakowanej przesyłki.

W środku:
-próbka: 2 tampony w rozmiarze Normal, a 4 Light Days.
-poradnik "Mamy jeszcze parę pytań" o tamponach, dorastaniu, higienie, wkładkach...
-kalendarzyk miesiączkowy O.B
-list od firmy
-ankieta (nie musisz odsyłać)
Tyle.
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:07   

A gdzie to się zamawia?:>:>:>
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:18   

To wyżej, to ja Wink
Powrót do góry
misia

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 21:19   Gusia Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile tzreba na nie czekac po zamowieniu, ja juz czekam z tydzien:(
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

okolo poltorej miesiaca (ja tak dostalam, i jedna z dziewczat z forum tez, tak wywnioskowalam po jej poscie) a tydzien to zdecydowanie za malo, do 2 miesiecy

Numer Gadu-Gadu
2891618
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 18:00   

A gdzie można takie coś zamówić??
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest taka strona www.dorastam.pl czy coś w tym stylu poszukaj w jakis wcześniejszych postach z tym tematem związane. Tam napenow będzie.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 09:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie nie na dorastam.pl za chwile psotaram sie znalezc te stare posty z adresem do tego i wkleje tu

Numer Gadu-Gadu
2891618
aga Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 09:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

WieSz nigdy o czymś takim nie słyszałąm, ale(tak mi sie wydaje)że skoro można zamówić tampony, czego nie można by było zamówić innych produktów, nie znam żednych stronek, więc nie powiem ci gdzie, ale szukaj. Może coś znjajdziesz.

Numer Gadu-Gadu
nie+mam
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 10:42   

na doratam.pl w dziale TAMPONY też jest adres Smile
Powrót do góry
ewqq-niezalogowana
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:13   

http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?country_id=48&path=/nf_index.html
Przesyłka dotarła do mnie po miesiącu z kawałkiem :)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu