Cześć. W piątek po południu dostałam darmową próbkę O.b. (zamówioną przez internet). Jestem ciekawa, czy inne produkty również można otrzymać bezpłatnie. Np. podpaski, wkładki... Bo tampony już mam. Chciałabym wypróbować inne wkładki niż mam. Szczerze powiedziawszy to nie ma co kupować całe pudełko wkładek, bo jak mi nie będą odpowiadały to co zrobię z resztą? Jeśli dostałyście darmowe próbki wkładek lub podpasek, to proszę, podajcie adresy stron www z których można je zamówić.
Prawdę mówiąc nigdy takiego czegoś nie stosowałam. Poprostu wole kupić całe opakowanie , ponieważ wszystkie wkładki są prawie identyczne i nie ma mi co nie pasować:] Jeżeli chodzi o podpaski to są ze skrzydełkami i bez..Jest duży wybór o małej włchłonności lub dużej . Przeczytaj na opakowaniu jeżeli Ci odpowiadają to kup! Hmm...Nie znam zabardzo takich stron , bo pierwsze słysze o takim czymś..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 10 Paź, 2004 13:30
czasami w takich gazetach jak Oliwia itp. sa darmowe probki podpasek czy wkladek (kiedys byly te aldays deescreet tez czy jak to sie tam pisze) ale zamowic czegos innego niz tampony niestety sie nei da
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 11 Paź, 2004 14:19
a powiedz jak wyglądała przesyłka znaczy się jaka byla koperta i czy została podana nazwa formy?
ewqq-niezalogowana Gość
Wysłany: Pon 11 Paź, 2004 14:54
No to przesyłka była w kopercie bąbelkowej, i prawdopodobnie listonosz przyniesie ci kartkę, że na poczcie jest przesyłka reklamowa, ponieważ jest dosyć gruba, i zajmuje dużo miejsca. Na kopercie będzie przyklejona naklejka z twoimi danymi, i oświadczenie o opłacie pobranej, oraz słowa "Na zlecenie Jehnson&Johnson Poland Sp. z o.o.: Istytut Merketingu i Komunikacji INMARK Sp. z o.o. Ul.Strzecha 18 60-274 Poznań" oczywiście co niektóre wyrazy są w oddzielnych linijkach. To tyle, jeśli chodzi o wygląd spakowanej przesyłki.
W środku:
-próbka: 2 tampony w rozmiarze Normal, a 4 Light Days.
-poradnik "Mamy jeszcze parę pytań" o tamponach, dorastaniu, higienie, wkładkach...
-kalendarzyk miesiączkowy O.B
-list od firmy
-ankieta (nie musisz odsyłać)
Tyle.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 13 Paź, 2004 08:32
okolo poltorej miesiaca (ja tak dostalam, i jedna z dziewczat z forum tez, tak wywnioskowalam po jej poscie) a tydzien to zdecydowanie za malo, do 2 miesiecy
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
WieSz nigdy o czymś takim nie słyszałąm, ale(tak mi sie wydaje)że skoro można zamówić tampony, czego nie można by było zamówić innych produktów, nie znam żednych stronek, więc nie powiem ci gdzie, ale szukaj. Może coś znjajdziesz.