| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nie mam śluzu!! Pomóżcie!!
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 20:59   Nie mam śluzu!! Pomóżcie!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeju, dzisiaj w ogóle nie miałam śluzu! Wczoraj dostałam go dopiero po południu, a zawsze mam go przed 12. Czy mam się tym martwić? Zaraz jeszcze sprawdzę, może mam go już teraz... Tak w ogóle to dzisiaj i wczoraj miałam dziwne uczucie że coś się ze mnie wylewa. Nie mam okresu. Ale martwi mnie brak śluzu. Powiedzcie jak to jest!!!

Aha, może lepiej zasięgnąć porady brata ciotecznego, który zostaje dzisiaj na noc u babci? Jest ginekologiem. Ale wstydzę się tego. Przed chwilą próbowałam się go spytać ale nie mogę... Zagadałam go tym, czy wie że można zamówić sobie darmowe tampony, pokazałam mu gazetę dla dziewcząt "13-stkę" do której dołączona była gazetka o miesiączce, spytał się czy mam kalendarzyk, a ja obiecałam mu pokazać jaki mam. Powiedział mi żebym wszystko zapisywała dokładnie. Powiedziałam mu, że nie mam co zapisywać, to on zmienił ton. Jeszcze wcześniej, jak zobaczył tą gazetkę o miesiączce, przez śmiech powiedział: "To ty stajesz się kobietą...". On chyba mi nie odpowie dokładnie, bo jeszcze nie jest doświadczonym lekarzem. Jest dopiero po starzu. Trochę mi głupio o tym rozmawiać...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yhm...troche nie rozumiem..:> Śluz masz od paru dni, tak ?? Napewno Ci nie zniknął tak sam sobie..popsortu masz go mniej...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cyba źle mnie zrozumiałaś. Sluz mam już ok. 2 lata. Od wczoraj mam go mniej, teraz dostałam go bardzo maleńko, jest leciuteńko widoczny na majtkach i jest jasny. Zawsze był trochę ciemniejszy i było go więcej. Kilka dni temu w nocy dostałam go tyle, co normalnie w dzień. A zazwyczaj w nocy mam go tyle co dzisiaj, czyli bardzo maleńko, lub w ogóle w nocy go nie mam. Malvina - ale dlaczego tak nagle mam go tak mało?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
girlieee Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam od prawie 2 lat i sa takie dni że mam dużo i się wylewa a są dni że nie ma prawi nic... ale tym bym się akurat nie przejmowała
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4509773
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 08:29   

Ja w nocy nigdy nie miałam wydzieliny, tylko w dzień, w zależności od wykonywanych ruchów, z wysiłku lub samo leci i już mam miesiączkę Wink
Jest tylko jedna nadzieja czy urosnę. Mam 146 / 147 cm wzrostu. Inni po miesiączce nie rosną ani milimentra, a inni zdołają jeszcze urosnąć 15 cm. Ciekawe czy mi się uda tyle urosnąć, bo mi by się tyle przydało Sad
Powrót do góry
mycha92 nzlg
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 08:42   

KleO - napewno urośniesz! Zobaczysz! ja mam koło 156-158cm i nadal rosnę. Hihi, już jestem prawie taka jak siostra, a mamę już chyba przerosłam. Obym tylko nie przerosła taty albo brata :P

A tak poza tym KleO, to ty też miałaś taki zanik śluzu przed miesiączką? Albo długotrwało bolał/y cię jajnik/i? Ja mam takie objawy i boję się, że niedługo się zacznie :|
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 08:59   

Jak chcesz się dowiedzieć, to wejdź na mój temat 'Nadeszła ta chwila...' i tam jest wszystko opisane właśnie to, o co mnie zapytałaś Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 10:03   

mycha92 - ja miałam taki zanik zaraz przed pierwszą. Trwał 3-5 dni, a ostatniego dnia wieczorem dostałam okres. Ale jakoś za tym śluzem nie tęskniłam Wink Bólu janików nie miałam przed miesiączką, ale miałam przed pojawieniem się śluzu. Więc co tutaj dużo dumać - zbliża Ci się okres Twisted Evil
Powrót do góry
mycha92 nzlg
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 13:42   

Jejq, ja już chcę mieć to za sobą! Cały czas, jak w szkole zaboli mnie jajnik to się boję że zaraz mi się zacznie. Dzisiaj na matmie strasznie ciepło mi się w gatkach zrobiło, to też się przestraszyłam. Od tej pory nie byłam w łazience. Ale teraz też mi się ciepło zrobiło. Czyżbym nagle dostała więcej śluzu? Idę sprawdzić, co się dzieje...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rrrraju! Zgadnijcie co mi jest!! Albo lepiej sama powiem: Tyle śluzu dostałam, że aż mi majtni przemoczył!! W dodatku miejscami się klei! Musze gatki zmienić Confused Jak coś się jeszcze będzie działo to napiszę Neutral
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj,to nie musi wcale oznaczać,że od razu dostaniesz okres tym bardziej,że nagle miałaś tak dużo śluzu. I to nie musi wcale byc tak,ze do tej pory miałaś przed 12 to zawsze tak będzie. Nie masz się czym przjmować. Ja przeważnie mam średniej ilości śluz, ale zdarza się też,ze mam go bardzo malutko, a nieraz bardzo dużo więc to nie jest reguła.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, że to różnie bywa, ale boję się sama o siebie. Kto wie co tam sobie mój organizm ubzdurał... no cóż, pozostaje mi tylko czekać na to, co będzie dalej...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
Odpowiedz do tematu