No więc jestem Noid, pochodzę z grodu Kopernika ( dla niewtajemniczonych Toruń ) i chodzę teraz do II gim. Interesują się kulturą japońską (zwłaszcza bronią białą), informatyka oraz skateboardingiem Wspomnę, że trafiłem tutaj przez moją koleżankę
Hejka. Witam cię na forum.
Przy okazji chyba nie jesteś zła, że zkomentowałam kitekate w ankiecie na ulubiony baton. Chcę abyś wiedziała, że nie zrobiłam tego złośliwie tylko wydało mi się to zabawne.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Noid Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 22:06
Ona89 napisał/a:
nie jesteś zła, abyś wiedziała
Jestem rodzaj męski i u nas się mówi kitekate jak się idzie do sklepu (a co najdziwniejsze, sprzedawcy wiedzą o co nam chodzi )
Cze
No nie ? samokrytyka heh ... A tak wogóle to z lekka zjechało się z tamatu ... zboczyło <lol> u mnie tez czasami się tak mówi
Noid Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:31
Co tam, że się z tematu zjechało, co prawda sam (oczywiście jako moderator na innych forach) tego nie lubię, ale czasami nic się na to nie poradzi I samokrytyka jest zdecydowanie najważniejsza
tak tak jak zawsze zboczyliście z tematu oj Wy Wy => Zboczysi jedne no tak tu b. b. dużo fajnych laseczek ^^ witaj na forum (troche późno ale lepiej niż wcale =P)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..