| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ja- nikt inny
Autor Wiadomość
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 19:58   Ja- nikt inny Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ave!
Na imie mi Katarzyna, co oznacza Łabędź. Mieszkam na śląsku. Mój pseudomin to Belitka. Jestem troche dziwny człowiek, ale to chyba mój cały urok osobisty Wink Czasem mi odbija i jest totalnie zakręcona ;P Mam pieska Olinka i żółwia Nurka. Narazie nikogo tutaj nie znam, ale mam nadzieję, że szybko się to zmieni Wink Moje GG to : 3868242, natomiast e-mail brzmi tak : belitka@bravo.pl...

Posiadam mnóstwo blogów, gdzie szlifuję swoją znajomość HTML'aSmile Dwa, na których pisze to : http://mrok-w-sercu-mym.blog.pl i http://gothic.talk.pl na które chciałam serdecznie zaprosić Wink

To by było narazie na tyle Wink

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Gothic dnia Sob 28 Sty, 2006 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 20:15   

A dokładniej skąd ze Śląska, bo ja jestem z podbeskidzia i mam bardzo niedaleko na śląsk główny Razz
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o milo mi ze przyszlas do nas =) i tez zapytam skąd dokladnie ze sląska =) bo ja niedaleko Katowic ^^ dokladnie to siemianowice (a jeszcze dokladniej michalkowice) ^^ i wiesz można urządzić zloooot =D ehehe no dobra ja już daję spokój no to witam i mam nadzijee że się u nas zaaklimatyzujesz bo dużo mamy osób słuchających bardizej alternatywnego stylu muzycznego (biorąc pod uwage że rock metal czy gotyk to nich zaliczamy)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Wink

A co do tego śląska to jestem ze śląska górnego Wink A tak dokładniej moje miasto to -> Kuźnia Raciborska [niedaleko Raciborza] Wink

Dziękuję za powitania Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Odpowiedz do tematu