| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koleżanka.......
Autor Wiadomość
gosiaczek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 20:08   Koleżanka....... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yoł! Do mojej klasy doszła nowa dziewczyna Marta... Jest poprostu walnięta. Mam jej serdecznie dosyć. Podlizuje sie do każdego nauczyciela, zawsze udaje niewiniątko. Boje sie, że kiedyś nie wyrobie i trzepne jej w trwarz albo wygarne jej coś niemilego a tego nechcę... Kłuce się z nią często bo ona zaczyna.... K***a ja już nie wyrabiam!! Jak ktoś coś na nią powie odrazu idzie do pedagog. Powiedziałam, że pegadog w dupe może mnie pocałować a ta już pobiegła sie poskarżyć. Wszyscy mają jej dość włącznie z nauczycielami. Już zbliża sie ten momęt kiedy trzepne jej w twarz... Co mam zrobić żeby ona mnie tak nie wk*rwiała?? Odrazu trzepnąć jej w twarz? Confused Confused
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2900283
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm... sama mam w klasie taką "Zosieńkę" prawie identycznie sie zachwuje:/ może po za pedagogiem, a nauczyciele ją lubią i ona musi dostać dobrą ocenę co nie?:/ Najlepiej ją ignoruj... Poprostu jest tak jak przedtem nie ma jej i koniec:)

pozdrawiam

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w starej klasie była taka Gośka... Rolling Eyes Jej jedyny cel-średnia 6.0. Ja rozumiem,że człowiek ma ambicje,marzenia no ale bez przesady! Rolling Eyes Kiedyś na wf-ie robiłyśmy siad płotkarski i schylanie się do kolan(moje ulubione Wink). Umiała to zrobić tylko nieliczna część dziewczyn(w tym ja-skromność przede wszystkim Smile ). Ona to zobaczyła to od razu:
-AAAARLEEETAAA Shocked ...
-What?
-To ty toumiesz zrobić?
-Chyba zpare lat Rolling Eyes
-Przecież ty zawsze taka łamaga na wf-ie jesteś.
Pozostawię to bez komentarza. Pani od wf-u dała jej 6 na koniec bo taka słaba w końcu to ona nie była a nie chciała psuć jej średniej Rolling Eyes Z polskiego to wprost u niej tą 6 WYŻEBRAŁA. Ja byłam pupilką polonistki(ach,znowu ta skromność Wink ) i tylko coś takiego było:
-Proszę pani,a co dostanę na koniec?
-Piątkę Małgosiu.
-NIEE!!! Crying or Very sad Niech pani da mi szóstkę!
-Eh...
-No proszę...
-Ale Gosiu jakie ty masz oceny,spójrz...
-BŁAGAM! Ja sie chce dostać do 65( Rolling Eyes )!! Crying or Very sad
-No to jak Arletka,damy?
-Noooo...Neutral
Po czym Gosia zaczęła na zmianę mnie i polonistkę:/ .

Moim zdaniem na takich ludzi nie ma innej rady jak tylko ignorować. Przyznam się bez bicia-ja też bardzo często miałam taką ochotę coś jej zrobić, ale zawsze się powstrzymywałam. No bo po co to wszystko? Tobie sie dostanie,a dziewczyna będzie miała tą głupią satysfakcję,że wyszło jej na dobre.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 17:30   

Ona jest naprawde trzepnieta (wiem która to jest)
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 05 Sty, 2005 10:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwne bo także mam taką osobę w kalsie i ja ją po porstu ignoruję, nawet jak się do mnie zwraca ignoruję ją bo wiem że gdy zaczne z nią rozmawiać zdenerwuje mnie i jej wygarnę, także radzę Ci ignoruj ją , po prostu trakrtuj ją jak powietrrze a będziesz się o wiele lepiej czułą... pozdrawiam Smile Kwiat

Numer Gadu-Gadu
5297084
Makaronik Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez mam taką w klasie...i ją po prostu ignoruję

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu