| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
randka
Autor Wiadomość
~amanda
Gość
PostWysłany: Pią 09 Sie, 2002 22:42   randka

nie wiem czy wypada mi zaprosić chłopaka do kina?
jeżeli tak to jak mam to zrobić?
Przejdź na dół
BEJOT
Gość
PostWysłany: Pią 09 Sie, 2002 22:43   RE: randka

Jasne, że tak!
Zaproszenie do kina to przecież nic takiego. Możesz po prostu powiedzieć: "słuchaj, miałabym chęć obejrzeć ten film, poszedłbyś ze mną?

Oczywiście dziewczynie zawsze jest wygodniej, jeśli pierwszy krok uczyni chłopak, ale wcale nie jest jakimś dyshonorem.

Powodzenia.

BEJOT
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 25 Sty, 2003 09:29   no tak Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wypada
ale jesli chodzi o prawdziwe randki to mysle ze on powinien przelamac swoj wstyd

Numer Gadu-Gadu
7399523
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 25 Sty, 2003 10:24   hhee Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz amando teraz w tych czasach, nie ma podziału na role meskie i żeńskie (zachciało się nam równouprawnienia Wink ), więc zupełnie bezstresowo możesz poprosić chłopaka do kina, tym bardziej jeżeli jest to twój najlepszy przyjaciel, kolega.

Trzymam kciuki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 26 Sty, 2003 16:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi chodzilo o to ze nie wypada zaprosic chlopaka na randke do restauracji

Numer Gadu-Gadu
7399523
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Sty, 2003 17:00   

Tak, zgadzam się z Blanką, trzeba zwrócić na niego naszą uwagę. Dużo rozmawiać, być miłą itp. Możesz np. pożyczyć na sprawdzian z geometrii linijkę od niego, a zwracając ją, powiedz, że przynisła ci szczęście.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 26 Sty, 2003 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ahaa to sorki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Sty, 2003 09:18   Heh...

Eee...ro restauracji dziewczyna miałaby zapraszać dziewczyna ? Ale jak by była głodna to by powiedziała " Wiesz...jest trochę głodna...może poszlibyśmy coś przekąsić " ? Heh...nie uwierzycie - nawet kobiety proszą do tańca ! Love Hehe...ta dzisiejsza młodzież... Razz hehehe... Love
Powrót do góry
rodzynka
Gość
PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 21:58   

Ja tam myśle - JASNE ŻE ZAPRASZAJ. Chłopcy w tym wieku sa beznadziejnie nieśmiali i niktorzy sie nigdy sami na to nie zdobędą a tobie co szkodzi spróbować. Łatwo mi pisać chociaz sama nie wiem czy bym się odważyła ale trzymam za ciebie kciuki Amanda :-D
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu