Kube Wojewodzkiego zamiast Najsztuba? ;p
No i sprawdza sie stare powiedzonko rzymian "Chleba i Igrzysk !!".
Czy naprawde nieciekawi was ludzie co sie dzieje w kraju? Czy naprawde tak wazne jest to ze Doda albo mandaryna kupily sobie nowe majteczki a kuba wojewodzki robi juz o tym program? :/
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Kubę W. od czasu do czasu obejrzę. Polityka i politycy są nudni... <ziewa>
Ja wolę troszki rozruby(jedyny polityk kojarzący mi się z rozrubą to Lepper) =]
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 07 Lis, 2004 18:51
Nie lubie polityki. Nie lubie Kuby Wojewódzkiego. A o "Najsztub Pyta" nawet nie słyszałam. Jak już oglądam TV to najczęściej jakieś filmy albo anime. Albo Viva na okrągło leci. Dziwna jestem, wiem. ;]
Kube Wojewodzkiego zamiast Najsztuba? ;p
No i sprawdza sie stare powiedzonko rzymian "Chleba i Igrzysk !!".
Czy naprawde nieciekawi was ludzie co sie dzieje w kraju? Czy naprawde tak wazne jest to ze Doda albo mandaryna kupily sobie nowe majteczki a kuba wojewodzki robi juz o tym program? :/
Nawet jakbym miała oglądac tego Majsztuba to bym i tak niewiedziała o co w nim chodzi;p Jeśli chodzi o polityke..polityków itp. to jestem ciemna(lub zielona jak to niektorzy mowią;p) ..
A co do Dody i Mandaryny..nie zawsze on zaprasza "super" gwiazdy
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 14:34
zazulita napisał/a:
Ja nie oglądam takich programów.
Podpisuje się pod tym, mnie wali to co jest w kraju i tak rządzą nami idioci.
Podpisuje się pod tym, mnie wali to co jest w kraju i tak rządzą nami idioci.
Popieram was. Po co mi wiedzieć coś o polityce? Nawet głosować nie mogę Zresztą pewnie i tak bym nie głosowała Heh a Wojewódzkiego to oglądam jak nic innego nie ma w TV. Przynajmniej można się pośmiać...
Chociarz by poto żeby wiedzieć jaka jest sytuacja w kraju...
Och... Sytuacja w kraju i tak zawsze jest beznadziejna
Kiedyś moze się zmienic a Ty nawet nie będziesz o tym wiedziala Polska to nie jest az taki zły kraj..:> Nie mozemy za bardzo marudzic;d Nie mamy tak bardoz beznadziejnie:> fakt...jest bezrobocie ale nie jest tak zle:D