| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Miłość??
Autor Wiadomość
gosiaczek Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 20:40   Miłość?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co sie ze mną dzieje. Mam jednego kolege w klasie, jest wyższy ode mnie:). Ładny i fajny jak dla mnie. Wiem, że każdy nauczyciel ma coś do niego. Zachowuje sie jak idiota. Ale ja go bardzo, bardzo lubie... Nawet na hiście przesiadł sie do mnie Smile. Dla niego mogła bym zrobić wszystko. Ale wiem, że mu sie podoba inna dziewczyna, i ja nawet nie mam u niego szans. Ale on często sie uśmiecha ma tak słodki uśmiech, boje sie mu wzynać miłości. Boje sie ,że mnie wyśmieje. Bo napewno tak będzie. Ale od 2 dni on stał sie fajniejszy, milszy dla mnie. Ja go Love Love Love Love Love Kwiat Nie moge doczekać sie każdego dnia aby go zobaczyć. Oh... Niektóre dziewczyny widzą, że on mi sie podoba. Oh Rafał ja cię Love Love . Mr. Green
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2900283
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napisz do niego list w którym wyznasz co do niego czujesz, a jeśli cię wyśmieje to znaczy, że nie jest ciebie wart. Jest jeszcze jedna opcja nic mu nie mów i zachowuj się tak jakby on cię nie obchodził. Jeśli coś do ciebie czuje to będzie robił wszystko żebyś zwróciła na niego uwagę, a jeśli nie to trudno. Nie można zmusić kogoś do miłości

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 08:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 napisał/a:
Napisz do niego list w którym wyznasz co do niego czujesz, a jeśli cię wyśmieje to znaczy, że nie jest ciebie wart.

Bez przesady...po co tak się spieszyc ? Dopiero od dwóch dni jest dla niej fajny...trzeba troche poczekać...
Ona89 napisał/a:
Jest jeszcze jedna opcja nic mu nie mów i zachowuj się tak jakby on cię nie obchodził

Nie...to tez mi jakos nie pasuje ;p Daj mu do zrozumienia że podobasz się mu ale nie wyznawaj odrazu miłosci w lisciku..Usmiechaj się do niego..ładnie patrz:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Po pierwsze wez sprawy w swoje rece i nie proś kolezanek zeby mu o tym powiedziały
Mozesz napisac list ale nie pisz od razu jak go baaaaaardzo lubisz Wink
Ale lepiej bedzie jesli bedziesz z nim rozmawiac ... rozmawiać ... rozmawiać
spotykac ... spotykać ... jeśli masz możliwość możesz mu wysyłać smski ... ( z umiarem z umiarem) rozmawiać z nim na gg Wink trzymam kciuki

A z tym jego zachowaniem ... to jak to ? zachowuję się jak idiota ? tzn ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 15:26   Re: Miłość??

gosiaczek napisał/a:
Ja go Love Love Love Love Love Kwiat Nie moge doczekać sie każdego dnia aby go zobaczyć. Oh... Niektóre dziewczyny widzą, że on mi sie podoba. Oh Rafał ja cię Love Love . Mr. Green

Myślałam że to kiedyś Kicia napisała * :

gosiaczek napisał/a:
Nie wiem co sie ze mną dzieje.

W końcu to zauroczenie.

gosiaczek napisał/a:
Mogłabym dla niego zrobić wszystko.

Napewno?

Ona89 - liścik?? To najdurniejszy sposób jaki znam aby powiedzieć komuś KOCHAM CIĘ.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 16:36   

Witam.
Ekhm, Weroniko, z tego ip pisze jeszcze jedna użytkowniczka, ale to nie kicia. Dziwne, bo zbieżności stylów pisania nie zauważyłem.
Do problemu:
Rozmawiaj z nim dużo, staraj się. Uśmiech, długie spojrzenie, często w oczy mówią często więcej niż słowa. Jeśli chlopak jest pojętny, zrozumie.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 16:56   

KoT napisał/a:
Witam.
Ekhm, Weroniko, z tego ip pisze jeszcze jedna użytkowniczka, ale to nie kicia. Dziwne, bo zbieżności stylów pisania nie zauważyłem.

Chodzi mi o te znaczki wszystkie
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
KoT napisał/a:
Witam.

Jejqs Weronika..Ty nie mozesz napisac odpowiedzi tylko odrazu tropić a może to Kicia?A może Malvina...?A moze...(kogos se wymysl;p) Bez obrazy...ale nawet jakbym to np. ja Kicia była..to nie może być anonimem ?:>
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:09   

Weronika napisał/a:
KoT napisał/a:
Witam.

A mnie chodziło o zbieżność stylów gosiaczka i drugiej osoby piszącej z tego IP. Natomiast co do znaczków to się w pełni zgadzam. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
pussi Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:55   pussi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm moze powiedz mu ze ci sie podoba...ja bym sie nie odwazyła ale moze twoje zauroczenie"miłosc"jest silniejsza i bedziesz miała na tyle odwagi zeby mu powiedziec:)

wciąż oddalony i zaćmiony
Niczym szczyty górskie
zaśnieżony, zaciekawiony
Naprawdę inny, wyjątkowy..
po prostu w moje serce złowiony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3796760
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też tak mam. Czekam każdego dnia, aby go zobaczyc. Moze poprostu zaprzyjaźnij sie z nim. Wtedy bedziecie blizej siebie. Wiem, zę większosci osób to nie wystarcza, ale moze akurat tobie to wystarczy. Życzę powodzenia.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3107824
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 14:16   

Napisz list i w szkole, gdyby nikt nie widział, podrzuć mu do plecaka lub w szatni gdy kurtkę zostawi, daj mu do kieszeni. Ja tak zrobiłam i wyszedł z tego na prawdę świetny związek Wink
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 00:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nono:D jak czytam ta twoja historie to przypominam sobie mnie sprzed jakis 5-6 lat:) zachowywaalam sie tak jak ty:P fajne to byly czasy:p wpatrywalam sie w niego jak w obrazek i wypatrywalam jakis znakow:p usmiechow, jakis milych textow w moja strone :p tylko ze ja wtedy bylam mala i glupia niestety:/ i jak wkoncu mu siem spodobalam i bardzo chcial zebym zostala jego dziewczyna bardzo sie balam:P i caly czas go unikalam a w glebi duszy kochalam go najbardziej na swiecie marzylam o nim itd:P wiec nie rob zadnych takich glupot i go nie unikaj czasem:P tylko daj mu delikatnie do zrozumienia ze ci sie podoba ale bron boshhe przez qmpelki bo to one zawsze chca najlepiej ale zawsze wychodzi na opak:p (one sa poprostu koffane ale nie w sprawach Love Very Happy Very Happy ) zycze powodzenia:)

Odpowiedz do tematu