No super to w tym kraju zeby cale media trabily o twojej smierci wystarczy cos gadac przed kamera :/
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:34
To strasznie smutne. Walczył z chorobą dwa lata... Ostatnio widziałam jak prowadził fakty. Chudy, łysy, z zapadniętymi, bladymi policzkami wyglądał jak śmierć. Niech spoczywa w pokoju... Ehh.. ;[
No coz, niech spoczywa w pokoju...ale nie wspolczuje mu jakos szczegolnie, wspolczuje jak kazdemu choremu, ktory jednak przegral z choroba i zmarl, nie znam go, moze dlatego ze nie odlagam [kłams]TV.
Tavion : To zmienianie avatarków co +/- 2 dni to jakaś choroba?
Weronika Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 09:56
*
( )
Pokój Jego Duszy
Tavion Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 09:59
kicp napisał/a:
Tavion : To zmienianie avatarków co +/- 2 dni to jakaś choroba?
Pare lat temu był normalnym , szczęśliwym człowiekie ...
Jak osatni raz oglądalam we wrzesniu na TVN jak prowadził Fakty to widać że był chory ...łysy , bardzo chudy , blady...
(*)(*)
oglądaliście wczorajsze fakty na koniec ładnie zrobili jego zdjęcie i słowa
"Przyszliśmy do szpitala z płytą..."coś tam dalej i były 2 min. ciszy poprostu łzy mi kapały
Ja to własnie wczoraj oglądałam...I widziałąm to zdjęcie z zapadniętymi policzkami,blady...No było straszne...Taki młody człowiek..>Zaledwie 30-pare lat miał...Żonę i dzieci zostawił...Niech spoczywa w pokoju.