| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
hm
Autor Wiadomość
ja
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 15:21   hm

zawsze mialam przerwy midzy okresem ok. miesiaca, a teraz dostalam po 2 tygodniach... y... czy jest wporzo?
Przejdź na dół
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zalezy od jakiego okresu juz miesiaczkujesz. Jesli dopiero od 1-2 lat, to to jest normalne, poniewaz w tym okresie miesiaczki potrafia wystapic nieregularnie. Jesli natomiast miesiaczkujesz juz dluzej, to raczej nie powinno tak byc, i powinnas dostawac ja co 28 dni.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bez przesady, 28-dniowy cukl ma tylko kilkanaście% kobiet, a zarówno cykl 23 dniowu jak i 31 dniowy jest normalny. każdy jest inny, pamiętajmy o tym Mr. GreenVery HappyMr. Green
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Okres znajdzie "swoj rytm" po okolo 1-2latach od pierwszego okresu wiec nie ma sie czym martwic.To normalne Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak ja powiedział Dzieczyny na góże okres znajduje swój rytm po okoł 1-2 latach .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 12:59   

Wszystko normalne? Nie sądze. Według mnie jak to sie powtórzy to powinna iść do lekrza. Okres dostaje się co 21-35 dni... inaczej jest to nienormalne. Koleżanka ma siostrę, która miesiączkowała co 2 tygodnie i musiała isć do lekarza, dostała leki chyba nawet hormonalne.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 15:51   ! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli tylko raz tak się zdarzyło i miesiączkujesz od niedawna to ja bym jeszcze trochę poczekała z wizytą u lekarza. Tak,to prawda ciało każdej kobiety "wyrabia" sobie własny cykl,nie zawsze jest to co 28 dni. Zaobserwuj,kiedy dostaniesz następny okres-jeśli po miesiącu to moim zdaniem wszystko OK, jeśli znowu po 2 tygodniach lepiej dla pewności odwiedzić lekarza,niekoniecznie ginekologa.
Mróweczka Kwiat

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 16:03   

jak masz sie z tego powodu zamartwiać czy zadręczać to idź lepiej do lekarza a on cie uspokoi:)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu