zalezy od jakiego okresu juz miesiaczkujesz. Jesli dopiero od 1-2 lat, to to jest normalne, poniewaz w tym okresie miesiaczki potrafia wystapic nieregularnie. Jesli natomiast miesiaczkujesz juz dluzej, to raczej nie powinno tak byc, i powinnas dostawac ja co 28 dni.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Tak ja powiedział Dzieczyny na góże okres znajduje swój rytm po okoł 1-2 latach .
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 12:59
Wszystko normalne? Nie sądze. Według mnie jak to sie powtórzy to powinna iść do lekrza. Okres dostaje się co 21-35 dni... inaczej jest to nienormalne. Koleżanka ma siostrę, która miesiączkowała co 2 tygodnie i musiała isć do lekarza, dostała leki chyba nawet hormonalne.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 15:51 !
Jeśli tylko raz tak się zdarzyło i miesiączkujesz od niedawna to ja bym jeszcze trochę poczekała z wizytą u lekarza. Tak,to prawda ciało każdej kobiety "wyrabia" sobie własny cykl,nie zawsze jest to co 28 dni. Zaobserwuj,kiedy dostaniesz następny okres-jeśli po miesiącu to moim zdaniem wszystko OK, jeśli znowu po 2 tygodniach lepiej dla pewności odwiedzić lekarza,niekoniecznie ginekologa.
Mróweczka