| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
NO dobra sorry...
Autor Wiadomość
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 08:40   NO dobra sorry... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra,sorki za ten post z bamboszem,ale nie mogłem się powstrzymać... a co do moich żartów to ważne że mnie śmieszą Very Happy
dobra a nie da sie tych ostrzeżen anulować lub coś Wink ?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 08:49   

Nie, ostrzeżeń nie można zlikwidować. Przynajmniej nie mogą tego zrobić moderatorzy, ToJa, jako administratorka może zrobić wszystko. Wink Ostrzeżenia nie wygasają też z upływem czasu. Będziesz musiał się do nich przyzwyczaić i starać się, by Ci już żadnego nie przybyło. Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jedynie jeśli ToJa zauważy poprawę w Twoim zachowaniu to BYĆ MOŻE cofnie Ci ostrzeżenia ale musisz się chłopie naprawdę powstrzymywac od tych Twoich "żartów". Rolling Eyes

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co do ostrzeżeń to może je usunąc tylko Admin (zreszta już wcześniej ktoś mówił)
I TYLKO za dobre zachowanie, więc nie locz na to ze ładnie poprosisz będziesz się źle zachowaywał i usunięte zostaną ostrzeżenia

Prosiła bym moda o usunięcie linków bo są do strony prono. :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, zgadzam się z koleżankami. Sami10 miała już 3 ostrzeżenia, ale jakoś udało jej się wybłagać ToJę o wycofanie. Później nawet dostała moda, ale jakoś ni widzę go przy jej nicku... widocznie coś poszło nie z omową poprawy... Może kiedyś i tobie się uda przebagać ToJę.

Tak na przyszłość Mycha to czytaj inne posty zamiast zaczniesz obgadywac innych w innym topicu. Sami sama odeszła z forum i to z naszego powodu

Numer Gadu-Gadu
2187507
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak narazie to tak jak pisały poprzedniczki będziesz musiał przyzwyczaić się do czerwonego paseczka. Pisz mądre posty i zapomnij o pisaniu jakichkolwiek postów, które cię śmieszą, ale są nie na miejscu. Działy takie jak "dojrzewanie" mają pomóc w rozwiązywaniu problemów, a jeśli chcesz się pośmiać to są przenież inne działy do tego przeznaczone. Twisted Evil .

Co do sami10 to ona chyba zrezygnowała z funkcji moderatora i odeszła z forum. Ale mogę się mylić Neutral

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 12:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a nie już nic,sorry po prostu mialem błąd i myślałem że ście mi konto usuneli...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Odpowiedz do tematu