| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Gafa-co robić?
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 14:45   Gafa-co robić?

Gafy gafy Smile
Njpopularnijeszą jest chyba rozpięty rozporek Wink co zrobic gdy kolega sie kapnie?
Odpowiedziec cos z żartem!Jezeli bedzie skrucha,to ten ktos bedzie wiedział że załujesz tego!Odpowiedz np:Gdzie sie gapisz??
Radze wam do podobnych sytuacji wykorzystac fantazję i poczucie humoru bo reszta to niezadobrze!
Pozdro!
Przejdź na dół
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 15:09   

Hehe zgadzam się z Tobą Gabra pamietam przypadek mojej kolezanki kiedy spiewała w mini pleyback schow w naszej szkole hehe jak tanczyla rozpiął sie jej rozporek ona nie mogla zapiac i zacezla się smiac wtedy juz nikt nie traktował tego jako wpadke:)
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w takiej sytuacji odpowiadam zartem np. Ptaszek chce uciec ;P A gdy mojemu koedze cos takiego sie stalo to go dyskretnie informuje. Zreszta to nic wstydliwgo o ile nosi sie bielizne:)

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podpisuję się pod tym Mr. Green Ja zawsze jak popełnię jakąś gafę to obracam w żart Smile najlepiej się śmiać ze wszystkimi a nie od razu obrażać Wink Moja koleżanka kiedyś z tego pwoodu od razu ryczała Rolling Eyes Neutral
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o wsumie moim zdaniem to smiech jest jedynym i najlepszym wyjsciem z takiej sytulacjI:] byle tylko nie "spalic" zartu... bo wtedy bedzie kolejna kompromitacja:P
no ale wsumie popelnianie bledow to rzecz ludzka a najglosniej smieja sie ci ktorym rowniez przytrafilo sie cos podobnego:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe mojemu kumplowi też się kiedyś rozsunoł rozporek a ze było to na wycieczce w lato okazało się ze nimiał bielizny ^^... turlanko po trawie było niezłe biggrin....

Mi też się parę razy rozsunął przy spotkaniach z koleżankami biggrin.... Jak zauważały i mówiły ze mi się rozsunoł to ja na to że "pewnie się cieszy"

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O z tym sie musze zgodzic bezwarunkowo.Gafe zawsze trzeba przeobrazic w zart.Ona moze sie zdarzyc karzdemu i sie zdarza dosc czesto.Moze zdarzyc sie mnie i kazdej innej osobie. Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Odpowiedz do tematu