Gafy gafy
Njpopularnijeszą jest chyba rozpięty rozporek co zrobic gdy kolega sie kapnie?
Odpowiedziec cos z żartem!Jezeli bedzie skrucha,to ten ktos bedzie wiedział że załujesz tego!Odpowiedz np:Gdzie sie gapisz??
Radze wam do podobnych sytuacji wykorzystac fantazję i poczucie humoru bo reszta to niezadobrze!
Pozdro!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 15:09
Hehe zgadzam się z Tobą Gabra pamietam przypadek mojej kolezanki kiedy spiewała w mini pleyback schow w naszej szkole hehe jak tanczyla rozpiął sie jej rozporek ona nie mogla zapiac i zacezla się smiac wtedy juz nikt nie traktował tego jako wpadke:)
Ja w takiej sytuacji odpowiadam zartem np. Ptaszek chce uciec ;P A gdy mojemu koedze cos takiego sie stalo to go dyskretnie informuje. Zreszta to nic wstydliwgo o ile nosi sie bielizne:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 12:07
Podpisuję się pod tym Ja zawsze jak popełnię jakąś gafę to obracam w żart najlepiej się śmiać ze wszystkimi a nie od razu obrażać Moja koleżanka kiedyś z tego pwoodu od razu ryczała
Mróweczka
o wsumie moim zdaniem to smiech jest jedynym i najlepszym wyjsciem z takiej sytulacjI:] byle tylko nie "spalic" zartu... bo wtedy bedzie kolejna kompromitacja:P
no ale wsumie popelnianie bledow to rzecz ludzka a najglosniej smieja sie ci ktorym rowniez przytrafilo sie cos podobnego:)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Hehe mojemu kumplowi też się kiedyś rozsunoł rozporek a ze było to na wycieczce w lato okazało się ze nimiał bielizny ^^... turlanko po trawie było niezłe ....
Mi też się parę razy rozsunął przy spotkaniach z koleżankami .... Jak zauważały i mówiły ze mi się rozsunoł to ja na to że "pewnie się cieszy"
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
O z tym sie musze zgodzic bezwarunkowo.Gafe zawsze trzeba przeobrazic w zart.Ona moze sie zdarzyc karzdemu i sie zdarza dosc czesto.Moze zdarzyc sie mnie i kazdej innej osobie.