Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pią 14 Sty, 2005 19:57
Oj radze zgłosic sie do lekarza
jeśli jest to krew z ucha z wnętrza to koniecznie jak najszybciej
Jesli z ucha z zewnątrz czyli moze jakaś ranka na uchu to nie musisz sie przejmować
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:04
Tak jak mówiła Kinga, lepiej iść do lekarza, a może coś sopbie przebiłaś w uchu środkowym kiedy czyściłaś je pałeczką kosmetyczną
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:08
Oczywiście idz do lekarza... ja niedawno przebilam sobie blone bebenkowa paleczka do czyszczenia i mialam operacje ale naszczescie slysze.. moze wlasnie tez tak niechcacy zrobilas albo samo.. u mojego kolegi blona poprostu sie jakos rozplunela czy cos. NAszczescie blona nto nie uho srodkowe.. jesli uszkodzilas sobie jakos cos w uchu srodkowym moga byc komplikacje... a moeze poprostu Cie przewialo..
Poprostu idz do laryngologa.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Sty, 2005 20:39
dobra nie chce żeby wyszło na to że nie myję uszu ale żadko je myje pałeczkami
prędzej kawałkiem gąbki podczas kąpieli, wlewaniem wylewaniem wody i wtedy więc niesądze pozatym nic mnie nie boli
ani ucho ani głowa
Kradziejka dołšczam się do pozostałych id do lekarza.
Ale mam takie pytanie.
Przypominasz sobie jak np. kšpała się bo szła na urodziny i dokładnie nie wysuszyła włoów bo jak nie wysuszła włosów to jeli masz krótkie mogło zaczšć kapać ci do ucha i mogło Cię zawiać i co uszkodzić a jeli był silny wicher to mógł ci co tam dalej uszkodzić.
Ja ostatnio miałęm chrostę w uchu i jš rozdrapałem to mi krew leciała jak cholera aż się przestraszyłem.
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 18:46
Aragornie, z przewiania napewno nie leciałaby jej krew, tylko bolało by ją ucho! Nawet jeśli woda dostała się gdzieś głębiej, to nie mogła jej skaleczyć, no bo niby jak? Poza tym myślę,że problem został już rozwiązany...