Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:48 zabawa na imprezie ?
mam pytanie, co sadzicie o zabawach z facetami/laskami na imprezie, krotkiej jednorazowej. tylko na jedna noc bez zobowiazan. alkohol, jakis facet, nie chodzi mi tu zaraz o sex, bo mamy lat tyle ile mamy, ale posrednie rzeczy miedzy calowaniem -sexem. zdarza sie wam? co o tym myslicie?
prosze o uzasadnienie
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 15:52
Hehehe mi się kiedyś tam zdarzy no ze dwa, ale to było słodziutkie i to nie było przegięcie ala sex no żeby tu ktoś nie myślał, dziewictwo dla Wierzby i jej kocyka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:39
dzieki Nenar ^^
no zdażyło się zdażyło =D raz czy dwa =) (sama wiesz, opowiadałam Ci miśq => ale pewnie nie wsyzstko wiec moze opowiem nastepnym razem do końca).
Moim zdaniem, jesli Tobie i jemu było miło to nie warto żałować =). Wszystko jest dla ludzi tylko bez przesady (sex). Dla mnie to nic złego, poprzytulać się pocałować, albo nawet coś ostrzejszego ^^ nie widze w tym nic złego hyh.
No takie ejst moje zdanie =).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:43
Hm ... ja jestem stała w uczuciach ( dobra nie jestem ... ale sie staram )
Napewno jeśli jestem z kimś to nie zdradzam tej osoby w żaden sposób ... poprostu nie robię tego co by mi sie nie podobało gdyby moj partner to robił ( zagmatwane ) ... Bez zobowiązań taka zabawa hmm ... spoko ale według mnie tylko wtedy gdy sie nie ma partnera ... A czy mi sie zdarzyło ... Yy .. zdarzyło
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:21
No wlasnie, gdy sie nei ma partnera ^^
dwa rayz zdażyło mi się nie posiadajac nikogo (raz nawet hm.. z kilkoma osobami [ale tam buzi buzi to nic złego nie ^^]
raz z moim facetem , yhh..
ale szczerze powiedziawszy wolę być wolna =) niczym i nikim nieskrępowana, chociaż lubię być z kimś to ejszcze bardziej wolę być wolna, robić to co mi się żywnie podoba nie martwiąc się że kogoś zdradzam (oczywiście bez przesady)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 19:57
Cóż, zdażyło się z dwa razy pod wpływem emocji. ;p Ja niby też jestem stała w uczuciach, ale czasem tak bywa, że... No, tego, sami wiecie. XD
Seks bez zobowiązań, po alkoholu - nigdy w życiu! A potem coś się pokręci i jest niechciana ciąża, czy AIDS, w lepszym wypadku jakaś kiła czy rzeżączka. Yh, za Chiny ludowe! XD
I fakt, to też zależy czy ma się partnera, czy nie...
Nie no, ja staram się nie wyglądać na imprezach jak "pierwsza lepsza". Tss... Nie muszę się starać, po prostu wyglądam. ;p
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 22:31
cholera zle zaznaczylam bo mi sie po czasie przypomnialo, ze jednak zdarzylo ale to bylo dawno i nieprawda
fakt jest faktem, ze dopoki nikogo to nie krzywdzi to czemu nie...
ale etraz staly zwiazek.. to i pamiec mi szwankuje
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Zdaża się, tu się popije... z 3 piwka za dużo. Przegięcie za ostre było tylko raz i nigdy więcej bo wynikło z tego wiele złego.
Ale ogólnie zabawa spoko byle by nie przesadzać...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!