A więc kto zna i lubi ten świetny zespół? Powiem krótko, ze u nas w BB są często koncerty chociaż nigdy nie mogę trafić. Zespół ma jak na razie 2 płyty... jeśli nadal nie wiecie o czym mówię to przypomnijcie sobie takie piosenki jak "Lubię mówić z tobą", "Droga długa jest", albo ściagnijcie coś z www.akurat.pl moim ulubionym utworem jest "Do prostego czlowieka", co można całe ściagnąć z tej strony. Akurat RLS.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:04
oj oj ^^
"ta droga długa jeeeeeeeeees =) niewiadomo czy ma kreeeees, co dalej za zakrętem jest..."
oh normalnie kocham Akurat =).
Zespół wg. mnie świetny, grają bardzo mile i ciekawie (nie gadaj że u Ciebie często koncerty, kochanie szykuj dla mnie spanie jeśli tylko wybadasz keidy następny =>).
a na odchodne powiem "i dlatego lubie mówić z tobą"
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:55
zespol polecam b. b. gorąco (wlasnie przypomniało mi się Paulinko kochana że przecież Akurat pochodzi z Bielska =) ).
Hm.. a tak dokladnie to nei da się określić co gra Akurat, cytat ze strony www.wp.pl/muzyka
"Gra muzykę uznawaną za kompilację <b>rocka, reggae i ska.</b> Jak twierdzą sami zainteresowani ich muzyka jest skoczna i żywiołowa, śpiewają o rzeczach dobrych i ważnych."
=) pozdrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 21:37
Już szybko daję linka do ściaglnika, bo widzę, że tu trochę niedoinformowanych ludzi. Jak ściagnięcie to na pewno poznacie, bo to bardzo charakterystyczny zespół. http://www.akurat.pl/ i wejdźcie na mp3, jest kilka całych piosenek i niecałe.