A no właśnie... czemu już nie rozdajemy "Pomocnych dłoni"?
Jeśli to nadal aktualne to uważam, że powinna dostać ją Mróweczka Nic dodać nic ująć... poprostu zero przeszkód ...
Nie pamiętam już jak to było... czy ankieta jest potrzebna czy nie... ale na wszelki wypadek zrobię
Rownież uważam że mroweczka i jak i zarówno Natlaka mogłyby dostać pomocą dłoń dużo robią dla tego forum a mi tak samotnie troche z tą rangą samemu nie mam nic przeciwko jestem na Tak
Iśka to było "Dobra Rada" .
Dziękuję kochani,że mnie nominujecie <mua,mua>
Z tego co pamiętam to ostatnio miały ją Kornelia i Gościówa. Moim zdaniem taka ranga na pewno by się przydała tym,którzy w danym tygodniu dużo pomagała,pisała mądre posty itp. Co tydzień moglibyśmy nominować kogoś do tej rangi Albo jak wolicie i jak innym pasuje-moze to robić jedna osoba...ja jestem zdecydowanie za TAK.
Mróweczka
Koffana Mrówciu moja :*
Nie, siem pomyliłaś Bo "dobrą radę" rozdawał Deg w Trudnych Pytaniach. A ja chcę Ci dać taki napisik jak ma Kamix nad swoim nickiem (-->Pomocna Dłoń<--). I nie na tydzień, ale na cały czas
Ja jestem jeszcze raz na TAK (dla Mróweczki)
Ojej to o to Ci chodzi Iśka...
Ale to jest dla forumowiczów NAPRAWDĘ pomocnych itp-w końcu ma ją tylko Kamix więc sie zastanówcie...Ale bardzo,bardzo Wam dziękuję,ze tak myślicie...
Ale Dobra Rada też mogłaby wrócić tak moim skromnym zdankiem
Mróweczka
Tak tak, wiemy.... zastanówmy się jeszcze raz, czy aby napewno...
<po 5 sekundach zastanowienia> Taaaak! Napewno, Mrówci sie należy :*
A tak na margnesie: ToJa, ile będzie musiało trwać głosowanie?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 22:28
mroweczka napisał/a:
Ojej to o to Ci chodzi Iśka...
Ale to jest dla forumowiczów NAPRAWDĘ pomocnych itp-w końcu ma ją tylko Kamix więc sie zastanówcie...Ale bardzo,bardzo Wam dziękuję,ze tak myślicie...
Ale Dobra Rada też mogłaby wrócić tak moim skromnym zdankiem
Mróweczka
Mrówa nie bądź taka skromna należy Ci się. Przcież Kamix jest od Ciebie starszy a ty jak na swój wiek jesteś bardzo mądra.
No jasne! Jak najbardziej Mroweczko zasługujesz na to ! Jesteś najlepszym moderatorem I to widać w rankingu...
No ale wszystko zależy od ToJi Ale myślę że się zgodzi