Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 18:56 [Off Topic] - Sami
Pewnie niedługo zechcecie zdjęcie Sami nago. Chyba tylko tak może Wam udowodnić, że pisze prawdę, co? Chociaż też niekoniecznie, bo zdjęcie da się przerobić w kilka minut...
Pisałam już raz o tym. Znam dziewczynę, która ma 14 lat i mierzy ponad 180 cm Dużo ponad... Znam dziewczynkę, która w wieku 10 lat miała miesiączkę i wyglądała (wzrost, waga, piersi) jak dziewczyna 14 -15 lat. Ludzie! Odczepcie się od Sami. Nie wstyd Wam? Jest jaka jest, ale ma 10 lat i takie tłamszenie jej nie przyniesie nic dobrego. Nie wnikam czy pisze prawdę czy nie, ale jeśli tak, to zastanowiliście się, że w szkole też dają jej w kość z tego powodu? Musicie jej dokładać i tutaj?!
To oczywiście dotyczy i innych (w przyszłości)
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:05
Ja jej nie ubliżam. Tylko dziwne jest to, że mówi, iż ma rozmiar stanika 70A, a za 2 tygodnie jest 70C, więc trochę jest to niewiarygodne, ale, że udaje tą swoją mindi10, co podobno jest jej koleżanką, która nie ma komputera, a następnie napisała, że jej rodzice kłócą się w pokoju obok i nie wie co ma zrobić. Dziwne, jej rodzice u sami10 kłócą się w jej domu obok w pokoju. Łatwo można stracić zaufanie do człowieka, ale to już inna sprawa...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:18
Stuprocentowo zgadzam się z KleO. Sądziłam, że można tu swobodnie wypowiadać swoje zdanie. Na każdy temat ... Widocznie nie można nikomu zwrócić uwagi. Ale ToJu, nie przyznasz, że takie zachowanie jest choćby a najmniejszym stopniu irytujące?
KleO, to nawet nie chodzi o ubliżanie. Jednak czasami takie słowa jak mutant, zaburzenia, itp. mogą sprawić przykrość. Jeśli ma się jeszcze z tego samego powowodu przykrości w szkole, to całkiem można się podłamać. Napisałam Sami, żeby nie wdawała się w dyskusję i z głowy. Zróbcie to samo. Każdy ma prawo niewierzyć, a Sami wcale nie musi niczego udowadniać.
Gdy pojawiła się tu Weronika też pisała bardzo różne posty. Czasami trzeba było dobrze pomyśleć, żeby zrozumieć, o co jej chodzi. Teraz jest starsza i jest zupełnie inaczej. Gdyby jednak wtedy zaczęto ją ścigać, to zwiałaby z forum i nie wróciła. A tak jest tu od badzo dawna.
DO SAMI - nie waż się rozsyłać fotek. Nawet nie wiesz komu je wysyłasz!
---
Tavion Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:22
ToJa, sami ma być traktowana ulgowo?
Ja też miałam koło 170cm w wieku 11 lat, i dobrze wiem jak to jest. Jej historie niestworzone są rzeczywiście dziwne, gdzie w 10 dni przybywa jej 5cm, piersi z 70A rosną do 70C.
Żaden inny użytkownik nie jest besztany przez innych. Żaden - mówiący prawdę.
I zgadzam się z Femme i KleO. Jej zachowanie wydaje nam się ^nieco^ dziwne.
Jeszcze coś - sami zakłada tematy typu 'czy mnie lubicie', gdzie przeważająca część stwierdziła, że jej nie lubi, albo nie ma o niej zdania. Jeżeli po takich odpowiedziach nie czuje się usatysfakcjonowana, to po co je zakłada?
Edit: ToJa, wydaje mi się, że na forum nie grasują ani zbóje, ani pedofile.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:28
Nazywajmy rzeczy po imieniu - to ja powiedziałam o mutancie. Ale nie miałam bezpośrednio na myśli sami. Napisałam coś w tym rodzaju: "niedługo na forum będą przychodzić dwumetrowe mutanty o wadze 30 kg". To była ironia, fakt, ale byłam poirytowana jej zachowaniem, jak inni zresztą. Przecież nie powiedziałam: "sami, jesteś mutantem!" Jesteśmy ludźmi i są granice od spokoju do zdenerwowania czy irytacji. Mnie, np. bardzo łatwo jest wyprowadzić z równowagi. Ten post był pisany pod wpływem impulsu, nie chciałam nikogo zranić. Chociaż ja faktycznie muszę być jakaś okropna, bo na tym forum nie raz powiedziałam komuś coś, co go dotknęło. Co nie zmienia mojego zdania o sami i jej zachowaniu. Nie będę już się o niej wypowiadać, o jej rzekomych kłamstwach czy też niekłamstwach - okej, od dzisiaj po prostu na to nie zwracam uwagi, choć dla mnie to nie jest rozwiązaniem problemu.
A mam z Triumph a C z HEY i jeszcze raz Dziękuję Toja!
Tavion Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:32
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica.
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?
...Sami nie musi niczego udowadniać - cóż, zgadzam się. Zresztą, kto by chciał film pokazujący, jak rosną piersi u 10letniej dziewczynki?
A, i tak właściwie. Mam pytanie - jako nowy forumowicz... Po co Sami chwali się swoimi piersiami i wzrostem? Czy ktoś Jej zadał te pytanie na forum? Po co?
Wybaczcie, że nie siedzę w temacie, a mimo to udzielam się... Lecz po prostu interesuje mnie nieco ten topic...
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Trochę wyrozumiałości... Czy proszenie o wysyłanie fotek, to zwracanie uwagi? Zażądaliście, żeby coś udowodniła. A kto z Was zastanowił się, że zdesperowana 10-latka może wysłać zdjęcie każdemu, kto ją poprosi i licho wie, jakie jeszcze informacje?
Pyta czy ją lubią, bo chce być lubiana. Weronika na początku doprowadzała mnie do białej gorączki. Posty, w których nie wiadomo, o co chodziło, odpowiedzi zupełnie bez sensu... A teraz jest już inaczej...
Tavion jesteś sporo starsza od niej. Tak trzeba ją traktować ulgowo, bo trudno porównywać ludzi 14-16 lat z 10-latkami. I tylko dlatego ulgowo
Trudno, jakoś trzeba pogodzić się, że są tu ludzie w różnym wieku. Chcecie żeby forum było jak niektóre czaty gdzie młodszych przeganiają jak "psiaki"?
---
KleO nzlg Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:41
ToJa - wybacz, ale ja nie wyzywałam Sami od mutantów itp., a ja ją wtedy tylko uspokojałam, ponieważ osoby były zaskoczone, że 10 - latka, już prawie 11 - latka ma ponad 1.70 cm wzrostu, więc chciałam ją tylko uspokoić, a tematy typu 'lubicie mnie?' są niezbyt 'idealne'.
Tavion Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:44
Ale dziewczyna widziała, że naskakujemy na nią, to po co jej taki temat?
Teraz patrząc na wyniki sondy może poczuć się jeszcze gorzej.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:52
Bezsens. My możemy już jej nic nie mówić, nie wypominać (choć nie nazwałabym tego w ten sposób), ale przecież nastawienie sami zależy właśnie od sami! I od jej charakteru. Taka szkoła życia też jej się przyda. Nie widzę problemu, jak już mówiłam - nie będę pisać żadnych postów odnośnie sami. Prócz tego tematu, oczywiście. A tak poza tym - wątpię, by ktoś robił sami przykrość z premedytacją. Bo po co? Każdy się wypowiadał, mówił to, co myśli. Skoro sami tak to odbiera, to już jej sprawa, powtarzam - powinna zmienić nastawienie i nie przejmować się tak wszystkim. Ten temat w ogóle jest dla mnie jakimś absurdem..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 19:56
Inteligencja napisał/a:
Po co Sami chwali się swoimi piersiami i wzrostem? Czy ktoś Jej zadał te pytanie na forum? Po co?
Sami się nie chwali, tylko daje odpowiedź taką jak my, ponieważ po to jest forum DOJRZEWANIE, aby dzielić się z innymi, lekko mówiąc, swoją 'tajemniczością'
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 20:03
Witam.
Mnie się ten wzrost wydał trochę dziwny, ale nie wnikałem. Tematów o biustach użytkowniczek nie oglądam, tak jakoś... A może powienienem? No...W każdym razie muszę się zgodzić - z racji swojego wieku sami powinna zostać traktowana ulgowo. Ale bez przesady...
Pozdrawiam