Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 18:33 Wasze ulubione piosenki!!:))
Podawajcie tutaj tytuły Waszych ulubionych piosenek i ich wykonawców. Najmilej widzaine przeze mnie , wolne ballady o miłości , przy których fajnie sie tańczy przytulańce :*
_________________ ...Boga klne bo On mi Cie zabral....
(...)
...Obsesje nie milosc dal...
Arcturus - Alone
Metallica - Fade to Black
Bathory - Twilight of the Gods
Tiamat - The Return of the Son of Nothing
btw,
Inteligencja - winszuję podpisu.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:49
Err... Ulubione ballady... Nie mam. No chyba, że "Give unto me" Evanescence, "Missing" Evanescence, i w ogóle wszystkie wolniejsze tego zespołu, jeśli można je nazwać balladami. Ogółem uwielbiam Evanescence. Tak jak Nightwisha. I Within Temptation. XD I tysiąc innych zespołów. ;p A co do przytulańców - puść "Living to love you" Sarah Connor. Nic innego mi nie przychodzi do głowy.
Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 14:58
moje ulubione nie ballady; pump it up-danzel,obsesion-aventura,i inne
o rany, moje ulubione nie maja konca. Po prostu co tydzien mi sie nudza i caly czas znowu to jakas inna piosenka jet moja ulubiona. Moze powiem tylko tyle, ze slucham r&b, hh, techno i pop.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 16:38
Slipknot - Left Behind i inne Slipknoty
z wolniejszych... dużo tytułów... Slipknot tez ma fajne wolne
dzisiejszego dnia udało mi się przesluchac dwa znakomite utwory
dream theater - in the name of god
tristania - my lost lanore
oba są genialne.
a na ogol, to jest tego za duzo, nawet nie mam zamiaru sie zastanawiac, bo wiem, ze o czyms zapomne i pewnie tworcy 'zapomnianego cuda' mieliby mi to za zle wiec temat przemilcze
[btw - taka mala wskazowka -> Tool, Pink Floyd przede wszystkim]
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 16:02
Dream Theater i Tristatnia =) tak tak znam i słucham od dawna przyznam że b. dobre zespoły.
Miałam 50% szans na wybranie się do Krakowa na koncert Theriona którego jednym z 2 supportów była Tristania (albo Tiamat.. nie pamiętam niestety teraz..)
no ale neistety nie udało sie..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..