no tak bo to nowa notka na blogu a ja właśnie pisze komenta:]
a co do mojego eee ulubionego serialu to... kryminalni o tak widziałam po naście razy w ogóle kocham sie w zawadzie:D [serio serio] komisarz zawada jest miodzio!
Kiedyś bardzo lubiłem Czynnik PSI jednak ostatnio coraz głupsze odcinki wymyślają (lub dają powtórki) i dałem sobie z nim spokój =D Hm... od czasu do czasu obejżę Wydział spraw zamkniętych =]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 14:34
swiat nonsensów u Stevensów -> zig zap godzina 19.30 nieźle się nieraz nabijają z typowo Amerykańskich motywów co ja będę lansować sobie mózg tym jak Antonio zgradzał Manuelę, albo Anka zaszła w ciąze z bartkiem skoro mogę się pośmiać
Ja lubię "M jak miłość", czasami oglądam "Na wspólnej", ale to nudne jest. Lubie tez "W11" i "Kryminalni"
Dokładnie to samo.....aczkolwiek MjM ostatnio przynudza i przydałby sie jakis poważny wstrząs....a co do NaW to niezłe, ale eMka lepsza.
W11 to zawshe ogladam, bo takie cuś lubie podobnie jak Kryminalni <--- w koncu nove odcinki POZDRÓWKA
Ja bardzo lubie....noooo...jak to sie zwalo.....hmmm....o juz wiem "FALA ZBRODNI" ale nie wiem czy to jeszcze leci w tv bo dawno telewizji nie ogladalam