hm, Offspring ma mniej-wiecej tyle zwiazanego z Rockiem, co ja z inżynierią genetyczną [dla niekumatych - baardzo niewiele]
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 23:20
AC/DC ew. mogę posłuchać, ale wielkim fanem nie jestem, bo gościu trochę skrzeczy. Nick Rock Baby skojarzył mi się z Britney Spears Spiewającą "I love rock'n'roll"^^
hm, Elfka, a swoją ukochaną Metallicę za co uważasz?
BTW - AC/DC to takze ponadczasowy zespol, a Bon Scott ma genialny glos [szkoda, ze go juz nie ma na tym swiecie]
AC/DC to juz klasyka i byli naprawde niezli
a co do offspringa to jak najbardziej odlam rocka - kalifornijski punk rock
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 22:42
kicp napisał/a:
hm, Elfka, a swoją ukochaną Metallicę za co uważasz?
BTW - AC/DC to takze ponadczasowy zespol, a Bon Scott ma genialny glos [szkoda, ze go juz nie ma na tym swiecie]
Jak za co uważam? Tutaj bym musiała dużo pisać, ale proszę zwięźlej... (czy to aż tak widać, że kocham Metallice )
Hm, no wcale nie widać, pomijając avatara, podpis, "skąd" i podpis pod nickiem [btw - St. Anger to słabiutka płyta w porownaniu do chocby "Master of Puppets", czy "Ride the Lightning"
nom St. Anger w porownaniu z pierwszymi albumami to nic ale i tak wreszcie wrocili do korzeni i graja porownywalni z tym co kiedys, chociaz jakby nie bylo to na SA nie ma ani jednej solowki