| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
PRAWDZIWA PRZYJAŹŃ PROWADZI DO WIELKIEJ MIŁOŚCI?
Autor Wiadomość
Dominiśka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 14:02   PRAWDZIWA PRZYJAŹŃ PROWADZI DO WIELKIEJ MIŁOŚCI? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmmm...Przyjaciel to Przyjaciel Smile Zawsze pocieszy...przytuli...zawsze jest z Tobą... jest szczery wobec ciebie i może mu zaufwać! Ale jednak gorzej gdy zaczniesz zakochiwać się w tym przyjacielu... SadSad Ehhhh niestety u mnie to chyba nastapiło!

PoZdro :*

Ostatnio zmieniony przez Dominiśka dnia Nie 20 Lut, 2005 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5703571
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem szczerze, że to prawda...
Że przędzej czy później jedna ze stron "przyjaciół" zakocha się...
Taka miłość... Sad
Pozdrawiam Cię słońce :* i 3maj się Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdarza sie taka le nie zawsze Wink
Mam paru przyjaciół płci męskiej
Niektórych znam od 3 roku zycia albo i wczesniej ale nie pamietam Razz
Hehe i jestesmy na stopie przyjacielskiej i nic nie wskazuje na to ze mialoby sie coś zmienić Smile

Ale taka miłość z przyjazni moze byc czyms cudownym ... przecież miłość opiera sie wlasnie na przyjazni .. a chłopak tez Cie przytulibedzie zawsze z tobą i bedziesz mu mogła o wszystkim powiedziec Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przyjaźn pomiędzy mężczyzną, a kobietą sitnieje,ale...do pewnego czasu Wink Sama się o tym przekonałam...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 16:11   

Przyjaźń między kobietą i męszczyzną nie istnieje Wink (żart) A kiedyś miałam ,,przyjaciela'' a to była nawet miłość z dwóch stron Wink Niewiarygodne ale prawdziwe

Dorotka Kwiat
Powrót do góry
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 07:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam kilku przyjaciół płci męskiej. Tylko jednemu się zdarzyło we mnie zakochać i niestety tak nasza przyjaźn się zakonczyła... Bo on mówił, że nie może się ze mną przyjaźnić bo mnie kocha i to go by bardzo bolało. Sad Ale pozostali są wspaniali i zawsze pocieszą. Smile
Pozdrawiam.

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kidys juz był chyba taki temat albo przynajmniej podobny i nie wiem co wtedy pisałam ale napewnoi cos podobnego do tego co napisze tutaj...

Moim zdaniem przyjaxń miedzy chłopakiem i dziewczyna istnieje ale berdzo rzadko... TZN. na poczatku owszem ale kiedys (jesli nie jest to ten rzadko spotykany wyjatek) na pewno przerodzi sie w miłośc z jednej lub dwóch stron... No ale zawsze spotyka sie wyjatki...

ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widadomo czsem tak bywa...
Przyjacie staje ci się być kimś bliższy i bliższym...
ale mzoę tak nie jest?
Chociaż Król Karlo ożeni sie ze swoją najlpeszą przyjaciółkąbiggrinD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety czasami tak się zdaża... Kiedyś miałam przyjaciela naprawde dobre złotego przyjaciela i on się we mnie zakochał. Teraz ta przyjaźń co pomiedzy nami legła w gruzach może przezemnie bo ja go odtrącam. Ale on cały czas mnie kocha i ja nic na to nie poradze. Ale nie zawsze tak musi być. Mam innego przyjaciela może nie jest on tak jak moja kochana Ania ale zawsze mi pomoże i dzieki mu za to :*

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 14:20   

Według mnie to kiedyś raczej nastąpi miłość gdy jesteście dobrymi przyjaciółmi. Zauważcie podobieństwa:
W miłośći trzeba się szanować, w przyjaźni też.
W miłości trzeba sobie pomagać, w przyjaźni też.
W miłości trezba sobie ufać, w przyjaźni też.
W miłośći dwoje ludzi czuje się ze sobą bardzo dobrze, tak jakby ,swojo, i nie powinniśmy czuć lęku, w przyjaźni też....... itd itp Według mnie od przyjaźni do miłości jest mały krok Smile
edit- oczywiście w przyjaźni damsko-męskiej z tą miłością Razz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podzielam zdanie Kingi. Miałam kiedyś "przyjaciela" w którym się bujałąm już od dłuższego czasu. On na mnie kompletnie nie zwracał uwagi. Tzn. uznawał we mnie rpzyjaciółkę,nie dziewczynę. I tak w końcu przerodziło się to w miłość...
Druga sytuacja jest taka,że mam przyjaciela jeszcze z podstawówki. gada nam się świetnie, widzimy sie jak czesto możemy. POtrafie mu powiedzieć praktycznie o wszystkim, powiem że mam okres to nie zsika sie w majty z radochy tylko mnie pocieszy Wink Zajefantastyczny kumpel i nie widze sobie przyszłosci,żebym z nim chodziła Razz On z resztą też nie Razz. Oczywiście jest jakieś tam buzi na przywitanie ale tylko w policzek Smile. I ciesze sie,że mam takiego przyjaciela.

Nikav Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Saath.
Co do wypowiedzi Arena: Szanować należy każdego człowieka, a pomoc bliźnim jest również bardzo mile widziana. Przyjaźń małym krokiem do miłości? "Okres przejściowy"? IMO nieprawda. Mam dwie przyjaciółki, do których nie czuję więcej niż uczucia, które nazywamy Przyjaźnią i raczej nie wyobrażam sobie, bym czuł coś więcej.
Pozdrawiam i witam się ze wszystkimi tym postem.
Powrót do góry
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja, możesz przyjaźnić z dziewczyną, ale ona wcale nie jest ładna albo ci się nie podoba. Confused

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 17:00   

Cytat:
Przyjaźn pomiędzy mężczyzną, a kobietą sitnieje,ale...do pewnego czasu Sama się o tym przekonałam...

bzdura...
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

R2 napisał/a:
Cytat:
Przyjaźn pomiędzy mężczyzną, a kobietą sitnieje,ale...do pewnego czasu Sama się o tym przekonałam...

bzdura...

Popieram! Przecież facet to prawe to samo co kobieta! Dlaczego między nimi nie moze być przyjaźni? Mój ojciec ma żonę(moją mamębiggrin) I jkaoś ma przyjaciółkę...Od studiów...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu