Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 11:55 conieco o inspektorku
cześc wszystkim
jestem uważany za chama społecznego, byłem kilkakrotnie banowany na ip i nicka, i ogólnie wszyscy mnie tu znają i uwielbiają [dziwne że nie jestem jeszcze moderatorem w żadnym dziale]. Mam 12 lat koffam hip hop, jestem łysym indywidualistycznym nonkomformistą i interesuję się wpływem rolnictwa w kambodży na rozwój psychiczny pokemonów w erathii. piszcie co o mnie sądzicie
jeszcze Ania.O ma cala sterte ostrzezen i byla pare razy banowana, tez ise o to prosila A co do tych pokemonow, to tak, oczywisie, masz ich cale mnostwo oraz pewnie chowasz je jeszzce pod lozkiem, zeby ci ich nikt spowrotem do kreskowki nie zabral
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
spektorek Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 12:31
ja jestem rekordzistą, bo mam ostrzeżenia na jednym z kont o wartosci 9. nikt tyle nie ma !!!!
Inspektor czy jak ci tam leci uważasz ze 9 ostrzeżeń na jednym koncie to powód do dumy ?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 22:37
Kochani, po kiego grzyba prowadzicie tę denną konwersację? Przecież ona do niczego nie prowadzi...
Inspektorku, a czy Tobie nie nudzi się granie roli totalnie głupawego chłopaczka, z IQ o wysokości 25? Bo nie sądzę, żebyś był takim skończonym idiotą.
Ostatnio zmieniony przez Elly dnia Nie 19 Gru, 2004 06:33, w całości zmieniany 1 raz