Inteligencja cóz za piękny prezent ja też go dostałm on jest naprawde nasączony miłościa
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 20:15
Wiecie... Te pytanie nie nadaje się na te forum. Raczej... "O wszystkim". Bo to pytanie chyba raczej nie powinno się znaleźć w "Trudnych pytaniach", nie?
Hehe dzięki Też lubisz Gwen, czy taż byś chciała płytę?
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 21:03
JA dostałam perfumy od siostry:) od rodzicow kolczyki i dezodorant... mbardzo mi sie podobaja prezenciki a jutro robimy w klasie mikolajki ... jestem ciekawa co dostane
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 21:07
Chesterko... O tym mówiłam... -_-" Ja niestety tego zrobić nie mogę, nie jestem moderatorem tego działu.
No, ale żeby już więcej nie offtopować - bluzka i krem. ;p
heh, kase.. tak jak pisalam w jednym temacie, minimalnie, bez milosci włożonej we wręczenie jej.. trudno, nie kazdemu sie udaje trafic na dobrego mikolaja z sercem ktore go kocha
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja dostałam zabawkową gitarę, lornetkę i długopisy brokatowe. Mój Mikołaj przybył dzień wcześniej bo się bardzo niecierpliwiłam. W szkole dostałam słodycze