Od pewnego czasu podoba mi sie jeden chlopak. Moje koleżanki twierdzą, ze ja też mu się podobam. Nie wiem czy w to wierzyć.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:51
Nie wiem justka czy ty mu sie podobasz.. chociaz go znam. NA początku tak myslałam ale teraz ... jakos nie.
nie okazuje tego, że się w Tobie zakochał... więc myslę, że raczej nie. Ale moge się mylić.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:03
I czego w tym temacie od nas oczekujesz? Ja nie wiem,czy on się w Tobie zakochał i nikt z forum tego nie wie. Pamiętaj,że dziewczyny lubią plotki,nie zawsze można im wierzyć...My Ci na odległość nie pomożemy,własciwie to nie wiem o co w tym temacie chodzi...
Mróweczka
no napisalas to tu... ale nic zabardzo z tego nie wynika:> to co dziewczyny mowia to najczesciej jest to co im sie wydaje... a wydaje im sie zazwyczaj blednie... lepiej ty zwroc uwage czy daje on ci jakies znaki, ktore moglyby swiadczyc o tym ze mu sie podobasz:] zaobserwuj czy nie zachowuje sie wobec ciebie inaczej niz wobec innych kolezanek itd... i odpowiedz powinna nasunac sie sama:) buzka
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
od nas nie możesz za wiele oczekiwać... Jednak mogę doradzić ci tylko, żebyś sama się zastanowiła, czy dostajesz od niego jakieś "znaki" zainteresowania... Koleżanki mogą mówić prawdę, ale mogą również sobie z ciebie żartować... takie sytuacjie w szkole też się zdazają... Dlatego sama się nad tym zastanów, a nie oczekuj odpowiedzi od nikogo naokoło...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
KoT Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 06:53
Witam.
A wg mnie możesz spróbować zbliżyć się do niego, rozmawiać, być. Jeśli podobałaś mu się, zachęci go to do dalszych kroków, a jeśli nie...Może Cię zauważy z innej strony? Spróbować nie zaszkodzi.
Pozdrawiam