Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:05 PREZENTY PREZENTY..............!!!!!
Czy ktos ma jakis fajny, ciekawy, oryginalny pommysl na prezent świateczny?? dla przyjaciółki!!! wiem ze to ja powinna m najlepiej wiedziec co!! ale juz kompletnie nie mam pomysłów!!! moze wy cos mi podsuniecie na myśl!! moze cos co wy kupiliscie swoim przyjaciołom!!
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:03
Jeżeli jest to Twoja przyjaciółka to powinnaś wiedzieć czy coś kolekcjonuje , jakie ma zainteresowania , jakiej słucha muzyki itp. Jeśli wiesz to o niej to powinnaś dopasować prezent do jej gustu, zainteresowań, upodobania. Bo naprzykład ja Ci daję taką propozycję żebyś jej kupiła jakiegoś pluszaka , a skąd mogę wiedzieć czy ona lubi pluszaki? Także nie mogę Ci podać zadnej konkretnej rzeczy. No i jeszcze nie wiem ile ta Twoja przyjaciółka ma lat...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:12
Orginalny...Hm..Może kup czarną koszulkę i do tego dokup takie cuś,czym można rysować po koszulkach(cholera,zapomniałąm jak sie nazywa) i narysuj coś śmiesznego np. karykaturę jej ulubionej postaci z filmu. Do tego oczywiście możesz coś dokupić. I oryginalnie i praktycznie
Mróweczka
ma 19 lat!!! i włansie dlatego nie wiem co jej mam kupic, bo ona nie nalezy do osób ktore cos kolekcjonuja, zbieraja czy coś!!! tez juz myslałam o pluszkach, ona coprawda nie ma zadnego,ale to dlatego ze sama soebie nie kupii chyba jeszcze nikt na to nie wpadł zeby jej to kupic!!! no i nie wiem czy w tej sytuacji nie jest za stara na to!!!!!! wiec nadal nie wiem!!! jak przyjdzie tobie albo komuś cos do głowy, moze cos co sami kupiliscie to bede wdzieczna jak mi cos podpowiecie!!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:57
a moze spróbuj kupić coś,co ona lubi?Albo cos praktycznego ale miłego (bo chyba książki kucharskiej i fartucha jej nie kupisz )
Polecam więc jakąś bluzkę albo perfumy.Może też jakas ksiażkę?
Dla dziewczyny w takim wieku najlepsza bylaby książka "Herbatniki z jagodami" autorstwa Izabeli Sowy,wyd.Prószynski i s-ka,lub jakas inną z serii "Owocowej"
Okładka jest tu-> http://www.proszynski.pl/ksiazki/images/okladki/male/herbatnikizjagodami.jpg
Dopisek:A może album na zdjecia jezeli nie bediesz miał pomyslu?Album zawsze dobry,pod wieloma względami.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 20:18
Hmmm... praktyczne i oryginalne...
Trudno mi powiedziec co mozna kupic dla 19 letniej dziewczyny... moze książkę ... ale w sumie to zbyt zwyczajne.
Mrowka miała swietny pomysl co do tej koszulki:) hehe chyba sama sprawie mojej kolezance taki prezent:)
Może jakies kosmetyk? podklad, blyszczyk itd. albo plyta ulubionego zespolu. Naprawde nie mam pjecia.
Przydatne sa tez kalendarze notatniki. Czyli takie pamietniki... ale wątpie zeby dorosla dziewczyna chciała pisac opamietnik..
Chyba najlepsze rozwiazanie to płyta jakigos zespolu lub cos muzycznego.
nono... prezent powinno sie wybierac tak by malowiele byl przydatny i ladny a nie 'byle co, byle bylo' ... hyh... ja tyz bardzo nie lubie takich roznych okazji kiedy trzeba kupowac prezenty...:/ ale wydaje mi sie ze zawsze latwiej kupic cos qmpeli... juz nie koniecznie musi to byc takie orginalne... mozesz kupic jej jakas fajna bluzke czy jakis kosmetyk... gozej z chlopakiem... ja np postanowilam dac qmpeli mamie (ktora jest krawcowa) do wyszycia na boxerkach moje imie ... moze tez na cos podobnego wpadniesz np na koszulce czy gaciorach jej imie (bron bosheee nie twoje jak to qmpela:Pa nie chlopak:P zartuje:)) buzka
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 15:42
Za stara na pluszaki? Chyba żartujesz. Moja siostra wczoraj skończyła 22 lata i często dostaje pluszaczki od przyjaciółek . Bardzo je lubi. Możesz jej kupić zależnie od funduszy dużego misia lub jeśli ma jakieś ulubione zwierzątko to pluszowe to zwierze . Sam prezent tak bardzo się nie liczy. Oby był z serca. Popieram także kosmetyki czy bluzy. No i oczywiście książke. Tylko taką naprawde fajną. Możesz jej także kupić np złotą rybke albo jakąś inną oby łatwą w utrzymaniu, i do tego małą kule . Może jakiś ciekawy kwait w doniczce, np bambus lub palma. Albo ananas. Taki zywy ananas. Jest dobry bo można go posadzić i bardzo ladnie rośnie i zjeść . Albo kup jej bilet do aqwaparku . A może słodycze? Musi coś lubić, mieć jakiś styl.
Jesli jestes pry forsie to kup jej moze plytke ulubionego zespolu.Jesli jest troche gorzej z many to moze poprostu jakis pluszak albo ramke na zdjecie.
a moze spróbuj kupić coś,co ona lubi?Albo cos praktycznego ale miłego (bo chyba książki kucharskiej i fartucha jej nie kupisz )
Polecam więc jakąś bluzkę albo perfumy.Może też jakas ksiażkę?
Dla dziewczyny w takim wieku najlepsza bylaby książka "Herbatniki z jagodami" autorstwa Izabeli Sowy,wyd.Prószynski i s-ka,lub jakas inną z serii "Owocowej"
Okładka jest tu-> http://www.proszynski.pl/ksiazki/images/okladki/male/herbatnikizjagodami.jpg
Dopisek:A może album na zdjecia jezeli nie bediesz miał pomyslu?Album zawsze dobry,pod wieloma względami.
Noo szczegolnie sie zgodze...Ja mam pelno albumow ale moze lepiej sprawdzic czy nie ma ich za duzo bo potem to klopot sprawi.Ja mam pelno albumow i to dla mnie ogromny klopot bo nie mam juz na nie miejsca!!!!Nie znosze jak ktos mi kupuje albumy fotograficzne