No to ja jestem na forum ponad rok czy jakoś tak.
Jestem cynicznym wariatem który ma jako tako poukładane w głowie i patrzy na wasze problemiki z perspektywy czasu zazdroszcząc gorliwie. Jak widzicie tępie głupote bo jej nielubie i niestaram się być łągodnym barankiem. Ale z chamstwem też nieprzeginam.
Jak kcecie zobaczyć jakąś moją fotkę to w w dziale o FOTOGRAFI jest mój temat z linkami.
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Zazdroszczac gorliwie? Ale czego?:p Tych problemikow? Ahh watpie czy chcialbys sie borykac z problemami nastolatkow a to penis za maly a to biodra za szerokie ohh ;( Ale trzeba zyc
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
W moim wieku to też wydawało mi się straszne ... Ale w porównianiu z tym czym będziesz borykał sie puźniej to małe piwo ... Dlatego każdy tęskni do tych słodkich czasów dzieciństwa... mieć tak 6-9 lat...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czy pozniej bedzie ciezej? Nie wiem ale patrzac na to co mowisz tak. Ale znajac siebie te problemy beda rownie wydawac mi sie smieszne co dzisiejsze Kwestia podejscia do zycia ktore w moim przypadku jest dosc luzne ( Nie chodzi tu o brak checi poprawi sytuacji ale o nie przejmowanie sie zla sytuacja - Uprzedzam zbedne komentarze:) )
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Temat jest o mnie Nastolatce na luzie . A od kiedy to siosra może szafować moimi fotkami na lewo i prawo ^^. napisz do mnie kiedyś na meila to dam ci jej pare kompromitujących fotek :]
aurgh bugi bugi ługa buga ^^ to po to ty mi robiłeś te fotki na których brzydko wychodzilam tania "kurtyzano" bez szkoły =).
A więc, ju ar maj brotha ^^ i to chyba tyle, bo chyba wiem o Tobie wsyzstko co jesteś mi w stanie (i w dobrej woli) powiedzieć (a nawet troche wiecej od Twoich znajomych).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
hm, fajnie ze na tym forum sa takie osoby majace 'troszke' wiecej wieku, doswiadczenia i ilorazu inteligencji od średniej forumowej
[wlazodup mode off]