Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 20:43 ,,Słowo" o mnie ;)
Postanowiłam napisać cosik o mnie.
Nazywam się Natalia i mam 12 lat. Od 2 lat trenuję judo.
Mam mnóstwo znajomków. Należę do grupy osób spontanicznych, żywiołowych i pełnych energii. Kocham zwierzęta, a najbardziej psy i kiciusie . Moim ulubionym sportem nie jest judo, ale siatkówka. Moje ulubione przedmioty to W-F i informatyka.Uwielbiam spiewać.
Mam ok. 147 wzrostu, ważę ok. 32 kg, więc jestem drobniutka. Mam zielone oczy i blond włosy do ramion. Ze słodyczy najbardziej lubie lody i batony(3-bit hmmy..) .
Żółty- to mój ulubiony kolorek. Moja ulubiona buśka (jak pewnie niektórzy zauwarzyli to
.
Narazie tyle... Jak coś sobie jeszcze przypomne to dam znać...
Witam,witam
Moja ulubiona buźka to , później dopiero
Ale 3-bity i zwierzaki też kocham! I tyż lubię informatkę Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu? Pozdrawiam!
Witam,witam
Moja ulubiona buźka to , później dopiero
Ale 3-bity i zwierzaki też kocham! I tyż lubię informatkę Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu? Pozdrawiam!
Nie martw się ja też okropnie śpiewam i moja wredna pani od muzyki to wykorzystuje :/ Co lekcje mi zawsze kaze spiewac na forum klasy wrr...i głownie dlatego nie lubie spiewania...pani od muzyki mnie dfo tego uprzedzila a kiedys lubilam spiewac mimo ze wcale nie potrafie :/ nie martw sie!
Do małej: Witam na forum. Apropo to tez mam duzo zaintere4sowan poktywających sie z twoimi
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
To ja może opowiem o sobie? Mam 11 lat(5.08.1993) około 150cm wzrostu i 37/38kg. Włosy koloru złocistego (raczej ciemnego) brązu, długość ok. do bioder. Ciemna karnacja, piwne oczy, sylwetka szczupła(choć niektorzy mi mówią że jestem bardzo chuda). Jeżdżę 4 lata konno, z czego 3 lata trenuję jazde west. Mam 5 koni-4 czystej krwi arabskiej, a piąta to kochana Inusia-mieszanka konika polskiego i klaczy wielkopolskiej . Gram w domu na flecie, umiem kilka melodii na pianinie i dzwonkach Śpiewam w sumie czysto, ale solo...szyby pękają Uwielbiem rysować konie-zwłaszcza brykające . Rysuję ołówkiem, raczej rzadko wypełniam kolorami. Farby- akwarelowe i olejne. Pastele- raczej olejnymi--podoba mi się efekt na papierze ściernym--, bo suchymi nie umiem bo się wszystko ciapie
Kredki-wszystko jedno co, byl by pisało i nie było pokruszone;). W szkole
Najgorsze 3 przedmioty:
basen/WF/polski
3 przedmioty które ujdą :
Informatyka, religia(bo nic nie robimy na lekcjach i nie liczy się średnia ), godz.wychowawcza( ) ew. angielski
Ulubione kolory: Czarny, czarno-bordowy, czarno-granatowy.
Ulubiona maść konia: bułany, siwy w hreczce, siwy, kary, gniady
Ulubiona rasa konia: arab, Rocky Mountain(czy jak to się pisze)
Ubieram się w: najczęściej czarna bluzka z krótkim rękawiem(bluzka sięgado połowy ud)z koniem na środku, wisiorek z podkową/ drewniane koraliki, wygodne jeansy, uczesana jestem przeważnie w warkocz(żadko kiedy mam inną fryzurę). Ubieram sie głównie w ciemne rzeczy(jeśli moja szafa takimi dysponuje). Muzyka:yuuu....praktycznie nic nie słucham...
ja tak tylko z boku: co do spiewania to poprostu ubostwiam spoiewac, ale niespiewam, bo nieumiem:( z tego powodu jestem strasznie zla;(
KoT Gość
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2004 20:41
Witam.
Sebastian, lat 14, zamieszkały w Kwidzynie. 28.04.1990 - Data urodzenia. Znak zodiaku - Byk. Lubi: Em...Informatykę, gry fabularne, astronomię, mitologię i parę innych rzeczy, o których zapomniał napisać. Tym również się po trochu interesuje.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Gru, 2004 19:36
Znam Cię I Wiem Że Jest Bardzo Fajna I Śmieszna
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Gru, 2004 20:42
No to ja tez sie opisze
Ulubiona emotka: , i
Kocham kotki i niedawno kusowalam na koniku^^ a wiec koniki tez lubiem^^
Mam 13 lat
Słucham rocka,jestem przebojowa,mściwa ,a takze jestem jedyna dziewczyną w klasie która ma najwiekszy humor -_-..
Kolorek:czarny lub czarny w polaczeniu z oczojebnym rozowym
Spiewac niezbyt umiem