| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Prezenciki
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 09:05   Prezenciki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten topic założyłam tylko i wyłącznie w celu pochwalenia się prezentami jakie otrzymaliśmy Wink.

Wiecie, nieżadko w szkołach organizowane są tzw. "wigilie" przed którymi uczniowie się losują, a następnie kupują/robią sobie prezenty. Często dostajemy prezenty wcześniej od przyjaciół, czy dalszej rodziny. W koncu prezenty od rodziców, albo z innego źródła. Niestety nie wszystko moglibyście teraz wymienic (ah, wigilia normalna dopieor jutro =p) ale hm.. moze pochwalcie się co dostaliście dotychczas?.

U mnie na wigilię w klasie atmosfera była przednia =) wieczór, zgaszone światło, świecie, obrusy, dania (kartofle, rybki, kapusta z grzybami, kapusta bez grzybków, groszek z marchewką, barszcz [mojej roboty ^^ wszystkim smakował, =)], kompot z wiśni, herbana, ogóreczki kiszone, makówki i grzybki marynowane =) [były tez gruszki marynowane =p ale to jako przystawka ^^]).
Sama kupiłam koleżance komplet takich złociuchnych świeczek, dziewczątko się cieszyło hyhy ^^, a ja od "mikołaja" (kolega z klasy mnie wylosował) dostałam takiego misiaczka slodkiego =p.
Największą furorę w klasie zrobił prezent for maj przyjaciel od mojej kumpeli. Był to mały okrągły drewniany kubek, z dużą drewnianą kostką w śroku. Na kubku napisane bylo "gra w pozycje" a na każdej ze ścianek kostki (6 ściennej) jakaś pozycja z kamasutry =), niezłe jaja z tego mieliśmy ^^ naszej babeczce też się podobał.
A jak tam z Waszymi prezentami (oczywiście pochwalę się jeśli dostane cos jeszcze =p).

Numer Gadu-Gadu
2891618
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

my mieliśmy wigilię super normalnie Twisted Evil a prezentów sobie nie dajemy
więcej o wigilii---->http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5695
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 14:36   Re: Prezenciki

panienka_wierzba napisał/a:
(ah, wigilia normalna dopieor jutro =p)

Po jutrze RazzRazz
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 14:44   

Ja dostałam 1 tom "Wish" mojego kochane clampa, koleżance kupiłam balsma zmniejszający potrzebę depilacji, który sama sobie wybrała^^. A najlepszym prezentem była figurka sexi laski z obrażonymi piersiami siedzącej na skale. Największą furorę zrobiła dziewczyna, która zapomniała prezentu dla koleżanki <lol> nie przyznały się, ale jedna dziewczyna to wyczaiła.
A od rodziców dostała gitarkę.
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostałm w prezencie od kumpelki ślicznego aniolka do powieszenie ... Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wienc =) dostałam tez dzisiaj misiaka słit ^^ oraz zafundowałam sobie łańcuszek ^^ (moze walnę fotosa potem =p) miały być też kolczyki =/ ale nie przyszły, więc chyba z nich zrezygnuję i kupię sobie takie @#U*$@Usty gorset za 55 złotych Wink.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 19:51   

no a ja dostałam:
wode toaletową avonu-celebre
mały pingwinek z mydła ^^
pomaranczowe skarpety-na zimowe dni -_- (jestem za Juszczenko )
kolczyki
bluzke
sama kupiłam sobie glany
i kupiłam przed swietami na zakupach nagrywarke^^
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na klasowej dostałam świecznik koloru złotego a na tym żółtą świeczkę w kształcie kupy Wink i czekoladowego Mikołaja. A wczoraj:
*zegareczek(data,godzina,dzień tygodnia,podświetlenie,stoper(może łapać międzyczasówki^^),alarm 1,alarm 2 i inne duperele)
*żel pod prysznic mango-b.fajny
*książkę z angielskim^^
*bluzkę z Mrówki
*czekoladę
*pieniążki
Mróweczka Kwiat

Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasza klasa będzie robić w szokole wigilię, ale bez prezentów, bo kupowaliśmy sobie na mikołajki i między świętami katolickimi i prawosławnymi (w naszej szkole jest przewaga prawosławnych)
No więc mikołaj przyniósł mi pod choinkę:
1. Książkę pt: "Po słowiczej podłodze"; jest to pierwszy tom opowieści rodu Otorii; fragment drugiej częci "Na posłaniu z trawy" był dołączony do "Filipinki", po jego przeczytaniu zafascynowała mnie ta opowieść - mikołaj mama Wink
2. Sweterek w niebiesko różowe paseczki; bardzo fajniutki- mikolaj siostra
3. Oraz inne drobiazki i słodycze- mikołaj mama i babcia Wink

W tym roku kupiłam prezent pod choinkę tylkodla siostry. Był to wiklinowy kuferek i maskara volium expres.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Kania_02 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc w klasie nie mieliśmy wigilii a pod choiunke dostałam Very Happy
-Nokie 3510i z kolorowym wyświetlaczem Very Happy
-Zajefajną bluzkę Very Happy
-Skarboneczkę Very Happy
-Płytę z grą niepowiem jaką Very Happy

Numer Gadu-Gadu
4973663
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj dostałam też od babci bluze z Mrówki brązową,polarową Wink Także biały sweterek z różowym szlaczkiem od siostry która nie chciała takowego prezentu. Mówcie co chcecie ale ja do delikatnego różu nic nie mam^^
Mróweczka Kwiat

Odpowiedz do tematu