| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dotyczy tematu ZAPROSZENIE w dziale Psychologia
Autor Wiadomość
Mirula Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 18:50   Dotyczy tematu ZAPROSZENIE w dziale Psychologia Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na wstępie przepraszam, że powtarzam coś co już napisałam w innym dziale.

"Witam wszystkich po długiej przerwie.
Tym razem chcę Was zaprosić na strony,
do których podałam link w ulubionych miruli.
Naprawdę warto tam wejść i poczytać.
Sami sprawdźcie.
Pozdrawiam"

Zwróćcie proszę uwagę, że chodzi o link w dziale LINKI.

Być moze nie umieściłam tego tam gdzie trzeba, ale nie znalazłam odpowiedniejszego miejsca niż właśnie Psychologia.
Ponieważ temat został zablokowany, a sprawa jest jak sądzę bardzo ważna, bo dotyczy
reszty naszego życia i jego jakości, (chociaż może nie bezpośrednio) dlatego jeszcze raz zapraszam

Embarassed

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1853833
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, ale wydaje mi się, ze aby wejść do twoich ulubionych muszę się zalogować na twój nik.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:15   Odpowiedź Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 napisał/a:
Przepraszam, ale wydaje mi się, ze aby wejść do twoich ulubionych muszę się zalogować na twój nik.

Naprawdę nie wiem. Sądziłam, że każdy zalogowany uczestnik Forum może wejść na strony, których link podany został w zakładce LINKI.
Gdyby jednak ktoś był zainteresowany tematem, a miał kłopoty z podanym wcześniej odnośnikiem, to zapraszam na strony http://teta.ai/polska/index.html
To właściwie jeszcze bardziej może zainteresować i wyjaśnić o co tutaj chodzi.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich innych Forumowiczów.
Kwiat

Numer Gadu-Gadu
1853833
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mirula byc moze umiescilas go we wlasciwym miejscu, jednak zadengo linku w tamtym poscie nie bylo - tylko adres twojej strony, ktora z psychologia nic wspolengo nie miala (podalam ci jeden przyklad dlaczego)....ten link jest juz bardzij na miejscu, aczkolwiek czytajac ta stronie jakos nie bardzo widze co tam jest o psychologii - dla mnie to jakas reklama kursow samodoskonalenia i z tego co zauwazylam - za oplata...byc moze sie myle nie przestudiowalam doglebnie strony, ale z tego co widze wydaje mi sie ze to jakas cudowny kurs po ktorym zycie bedzie lepsze....ale co kto lubi....ja sie pod tym nie podpisze...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 12:15   Re: Odpowiedź Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mirula napisał/a:
Ona89 napisał/a:

[color=darkred]Naprawdę nie wiem. Sądziłam, że każdy zalogowany uczestnik Forum może wejść na strony, których link podany został w zakładce LINKI.

Niby tak, ale cytuję:
Cytat:

Czyli dodałaś go w zakładce "Mirula ulubione" Nikt oprócz ciebie nie ma wstępu do twoich ulubionych. Jeśli już chcesz dawać linki do dawaj je np. w zakładce STRONY FORMUOWICZÓW

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 15:03   Jeszcze raz "zaproszenie" Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

frigg napisał/a:
mirula byc moze umiescilas go we wlasciwym miejscu, jednak zadengo linku w tamtym poscie nie bylo - tylko adres twojej strony, ktora z psychologia nic wspolengo nie miala (podalam ci jeden przyklad dlaczego)....ten link jest juz bardzij na miejscu, aczkolwiek czytajac ta stronie jakos nie bardzo widze co tam jest o psychologii - dla mnie to jakas reklama kursow samodoskonalenia i z tego co zauwazylam - za oplata...byc moze sie myle nie przestudiowalam doglebnie strony, ale z tego co widze wydaje mi sie ze to jakas cudowny kurs po ktorym zycie bedzie lepsze....ale co kto lubi....ja sie pod tym nie podpisze...

Tak już jest na świecie, że za niektóre rzeczy trzeba płacić.
Nie polecałam jednak żadnego płatnego kursu, choć nie przeczę miałam nadzieję, że niektórzy zechcą się doskonalić, uczyć jak postępować, aby zycie było szczęśliwe, aby można zawsze dogadać się z przyjaciółmi, z sympatią, miłością swego życia, aby nie raniło życie..
Można to robić bezpłatnie. Trzeba tylko mieć na to ochotę. Nic na siłę.
Jeśli uważasz, że Twoje życie jest takie, jak sobie wymarzyłaś, takie jakie lubisz, to oczywiście nic nie musisz z nim robić. To tylko Twoja wola.

Masz rację, źle umieściłam link.
Nie jestem tak biegła w poruszaniu się na Forum, jak inni.
Nikt mi nie tłumaczył jak powinnam to zrobić, ale delikatna sugestia Ona 89
dała mi do myślenia i doszłam do tego. Dzięki Ona 89
Z pewnością zrobię jeszcze w życiu niejeden błąd, ale nikt nie jest ideałem,
a ja chciałabym mieć tyle czasu, aby móc narobić ich jak najwięcej.

Ale co tam , zainteresowanych zapraszam raz jeszcze. Link jest umieszczony w "innych"

http://www.klucz.webd.pl/
Można też pooglądać strony http://teta.ai/polska/index.html
Moze nawet ten drugi więcej wyjaśni o co chodzi.

Embarassed

Numer Gadu-Gadu
1853833
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 15:16   Re: Odpowiedź

Ona89 napisał/a:
Mirula napisał/a:
Ona89 napisał/a:

[color=darkred]Naprawdę nie wiem. Sądziłam, że każdy zalogowany uczestnik Forum może wejść na strony, których link podany został w zakładce LINKI.

Niby tak, ale cytuję:
Cytat:

Czyli dodałaś go w zakładce "Mirula ulubione" Nikt oprócz ciebie nie ma wstępu do twoich ulubionych. Jeśli już chcesz dawać linki do dawaj je np. w zakładce STRONY FORMUOWICZÓW

A tak w ogóle, to co to są te zakładki etc. ? (wiem, jestem opóźniona ale cóż, może ktoś mi wytłumaczy? Wink)
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen chodziło mi o tak jakby menu. Wejdź do linki i po lewej stronie są takie kategorie: Strony formuowiczów, Blogi formuowiczów, Nik* ulubione itp.

* nik osoby, która przegląda linki, np. gdybym to była ja to bym widziała "Ona89 ulubione"

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mirulo wybacz ale ja nie wiem kto sie na dzialaniu forum zna ,a kto nie, nie jestem przeciez wszechwiedzaca...teraz podalas linki tutaj i kazdy kto ma ochote je widzi i moze sobie w nie wejsc....robisz bledy jak kazdy (co slusznie zauazylas) ale to nie powod to sugerowania ze ktos zamyka twoj topic zlosliwie czy z rozmyslem (mam na mysli ten tekst o przypadkowym incydencie)....pozdarwaim i zycze sukcesow...Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu