Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 13:38 tlen -chciał mi się włamać
przed chwila otrymałam wiadomość(mam tlen)
dzień dobry tu administrator sieci
13:22:37 gacus35@tlen.pl
proszę podać mi swój login i hasło konta
odpisałam ze nie
a on
13:23:17 gacus35@tlen.pl
niestety ale w najbliższym czasie będę ci musiał zablokować konto
a ja na to
13:23:23 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
chce mi isę włąmać
13:23:41 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
a hahahah
13:23:48 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
posikam się
13:24:48 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
gacus35
13:24:54 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
a nie mogę
13:25:04 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
13:25:28 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
jak będę miała zablokowane konto to przenosze się na gg
13:25:41 olusia94 (olusia94@tlen.pl)
a sie ciebie nie boje
podejżewam że chciał żebym w to uwieżyła żeby dzięki temu mógł mi się włamac do kompa
muszę chyba jakieś tajne hasło do windowsa wprowadzić i nortona zainstalować!!!!!!!!!!!! czy uwiezyli byście takiemu gacusiowi?????????
Prawdziwy administrator nie musi sie Ciebie pytac o login i hasło ponieważ ma wszystkie dane u siebie, bo podawałaś je przy zakladaniu konta. Wiec nikomu nie podawaj nigdy takich danych. Poza tym po co by mu to było potrzebne? To ze zakladasz konto z hasłem to jest dla Ciebie zeby np. zaden znajomy (i nieznajomy) nie wszedl Ci na gg bez Twojej wiedzy i nie czytał rozmów.
A jesli chodzi o antywirusa to powinnaś mieć zawsze jakiegoś na kompie Ale antywirus (chyba) nie uchroni Cie przed włamaniem do komputera, jedynie przed wirusami.
też sie jedna 13-letnia dziewucha na gg chciała włamać za pomoca pliku config myśla że sie nabiorę śmieszą mnie tacy ludzie
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 19:44
misia napisz do redakcji tlena o ty.zrobia cos z tym idiotą.do kompa ci sie on nie włamie,ale moze ci jakies wirusy na konto powlepiac,ty to otworzysz i komp do formatki..
teraz jest nowa wersja gg do pobrania z www.gadu-gadu.pl i ona ma ponoc jakies zabezpieczenia.
PS.Ja juz dwóm osobom włamałam sie na gg a nawet nie pytałam ich o hasło.Znałam hasło do kolegi do poczty wiec stad łatwa droga do włamania,a drugi kolega miał hasło takie jak xywa wiec buła z masłem