| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zy kiedykolwiek WOŚP uratowała wam zdrowie a moze życie?
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 23:16   zy kiedykolwiek WOŚP uratowała wam zdrowie a moze życie?

Ostatnio moja kolezanka powiedziała, ze nie wspomaga WOŚP bo uwaza ze to nie potrzebne... oczywiscie wszystkich to zdziwilo bo kazdy uwaza WOŚP za świetne ja oczywiscie tez. Przyznam sie nawet... ze ich sprzet uratował moje zdrowie... jakos rok temu przebilam sobie blone bebenkowa i mialam operacje na ucho... juz jets oki i normalnie dobrze slysze. Ale gdyby nie ten sprzet moze mialabym jakies problemy.

Może kiedykolwiek Wam WOŚP uratowało zycie albo zdrowie??
Przejdź na dół
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:28   

Fajnie... duzo odpowiedzi Rolling Eyes heh
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi WOŚP nie uratowało życie, ani zdrowia.
Nigdy jeszcze nie leżałam w szpitalu (tylko kiedy się rodziłam^^).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1826428
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 07:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi nie, ale mojemu kuzynowi owszem Wink Był wcześniakiem i leżał w specjalnym inkubatorze WOŚP Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki WOŚP siostra mojej koleżanki żyje... Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Idiotka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka nie denerwuj się tak Rolling Eyes I nie oczekuj po trzech dniach,że od razu wszyscy będą Ci odpowiadali na Twoje posty...Poza tym niedużo na forum jest widocznie ludzi,którym WOŚP uratowało życie...Każdy ma pisać "nie,nie uratowało mi życia ani zdrowia"? Bez przesady...
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:57   

Idiotka po pierwszze robisz offtop, a po drugie tylko napisałam ze fajnie to nie znaczy ze sie zdenerwowałam tak zeby wysadzic komp w powietrze... bez przesady .. Rolling Eyes dobra nie bede juz pisac bo jestem za bardzo kłótliwa. Mr. Green
Powrót do góry
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam dla owsiaka kasy nie daje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Idiotka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszko chyba nie wiesz,co to offtopic. Po prostu krew mnie zalewa jak widzę takie posty...Po dwóch dniach coś w stylu "fajnie,że dużo odpowiedzi"...Dziecko,nie piszą to nie,ich sprawa, przecież nikomu nie będziesz kazała! Rolling Eyes A z tej minki " Rolling Eyes " wyszło,ze się denerwujesz...Dobra ja sie już nie odzywam,widocznie Ty wiesz wszystko najlepiej Wink \
Co do wrzucania to wrzucam co roku Smile Nawet teraz chciałam być wolontariuszką ale za późno się ocknęłam Rolling Eyes
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu