| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Czy tsunami to nie koniec tragedi jakie nas czekają w 2005 ?
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 14:33   Czy tsunami to nie koniec tragedi jakie nas czekają w 2005 ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż ... zapewne każdy ( a może i nie ) Kiedyś tam sie zastanawiał nad sensem istnienia

I tak własnie po przeczytaniu paru książek przepowiednie Nostradamusa etc ...
I po tym Tsunami tak mnie jakoś tchnęło strasznie

Bo cóż ... Nostradamus opisł zamach na WTC ... opisał że umrze papież wybuchnie 3 wojna światowa że papieżem zostanie człowiek czarnoskóry ... Fakt faktem że to mogą być jakies tam brednie ale mimo wszytsko te "brednie" działają na wyobraźnię

I tak mi w łapki dziś wpadł nowy wprost i artykuł o tym co nas czeka w roku 2005

I cóż tak po krótce ( bo nie chce sie rozpisywac a tylko rozpocząc dyskusję ) w tym artykule jest właśnie o wybuchu 3 wojny światowej o śmierci papieża ... etc etc

Czyli tsunami może nie być ostatnią tragedią jaka nas czeka

Chcialabym zapytac sie co wy o tym sądzicie patrząc na niedawną tragedię w Azji i ogólnie
Czy uważacie że w przepowiedniach jest ziarenko prawdy czy może nie
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 16:11   

Jak dla mnie Nostradamus to był sprytny szarlatan.
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Być moze jest w nich ziarenko prawdy chociarz moze coś więcej niż ziarenko ... Myśle także ze żeczywiście tsunami nie będie ostatnią tragedią jaka nas czeka w 2005 roku ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsunami nie będzie ostatnią tragedią w tym roku, przynajmniej ja tak uważam. I nie mówię tego ze względu na jakieś przepowiednie. Poprostu tak jest, że różne nieszczęścia się zdarzają, możnaby dać przykład zeszłorocznego trzęsienia ziemi w Iranie (?). Różne kataklizmy były, są i będą. Co do 3 wojny światowej to szczerze mówiąc bardzo w tą wątpię aczkolwiek wszystko jest możliwe. A jeżeli chodzi o czarnoskórego papieża, to czemu nie? Osobiście nie widzę żadnch hm... przeciwskazań żeby tak się stało.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eurynomos napisał/a:
A jeżeli chodzi o czarnoskórego papieża, to czemu nie? Osobiście nie widzę żadnch hm... przeciwskazań żeby tak się stało.

Ja tez nie widze ... ale co do opisów w ksiązkach
Chodziło zazwyczaj o to że po naszym papieżu obecnym wybiorą czarnoskórego ( albo troche pozniej nie pamietam dobrze ) i wtedy zaczną sie kataklizmy etc etc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:01   

Zdolności przepowiedni to on nie miał w ogóle, chłopak sie posługiwał prawdopodobieństwami.Wojny to norma były i zawsze będą. Nostradamus tylko powiedział o wojnie ktora ogarnie cały świat. Reszte dopisali ludzie. Przepowadam, ze kiedys prezydentem polski będzie człowiek obcego pochodzenia - to tylko kwestia czasu. Przewiduję również że nastąpi trzęsienie ziemi na olbrzymią skalę i pochłonie olbrzymią liczbe istnień.
tak na marginesie to człowiek się sam unicestwi
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:02   

Tsunami o coś okropnego Crying or Very sad Napisze tylko tyle bo nie moge wysłowić się jak to jest straszne Crying or Very sad
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:28   

Cytat:
Czy uważacie że w przepowiedniach jest ziarenko prawdy czy może nie

Zależy też w których przepowiedniach Wink. Jedne mogą być bardziej wiarygodne, inne mniej.
Cytat:
A jeżeli chodzi o czarnoskórego papieża, to czemu nie? Osobiście nie widzę żadnch hm... przeciwskazań żeby tak się stało.

No ja też nie mam nic do papieża-Murzyna... mam jedynie pewne wąty do tego, co będzie po nim XDD.
Cytat:
Przewiduję również że nastąpi trzęsienie ziemi na olbrzymią skalę i pochłonie olbrzymią liczbe istnień.

To nie nowina. O trzęsieniach ziemi na końcu świata mówiło większość proroków...
Btw, słyszeliście, że po trzęsieniu ziemi, które wywołało tsunami, Ziemia kręci się wokół własnej osi szybciej o 3 mikrosekundy? Czyżby zapowiedź czegoś... większego, o czym niejeden prorok już mówił?
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojojoj ! Jakas ty czula i wogle na miss swiata sie nadajesz Wink

A do tematu: Predzej czy pozniej wszystko sie zdarzy. A kataklizmy jak i wojny sa byly i beda. Ludzie ! Historia nie stanela w miejscu a swiat nie jest u szczytu rozwoju.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:
Ojojoj ! Jakas ty czula i wogle na miss swiata sie nadajesz Wink

A to to do kogo ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:43   

Pewnie do Doroty. Wink'

Hm... Moim zdaniem chyba faktycznie coś w tych przepowiedniach musiało być, skoro się sprawdziły. W ogóle ja się zastanawiam, czy przypadkiem armageddon nie nadchodzi. Tsunami, trzęsienia ziemi, huragany. Razz Strach się bać. ;] Nie no, ja po prostu nie wierzę, że Nostradamus tak sobie rzucił te słowa i akurat tak się stało, że się sprawdziły. Mmm... Nie, nie sądzę. Coś musi w tym być, w tych przepowiedniach.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ah no tak :p myslałam że do himitsu czy co biggrin jakoś tak mi sie nie skojarzło

fakt faktem że to ludzie zabijają samych siebie ... Ziemia sie poprostu buntuje
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 18:37   

A ja zawsze miałem takie zdanie na temat końca świata: Jeśli ma się wszystko walić to albo teraz, albo jak już będę stary dziadyga. Ale jeśli ma to nastąpić, kiedy będę jeszcze młody i na dodatek zdążę ułożyć sobie życie to niech nawet nie waży się cokolwiek walić Twisted Evil.

A tak w ogóle, to jestem ciekaw, jak to wszystko będzie wyglądać... Może zapodam ciekawy cytat z pewnej mangi:
- Wierzysz w przepowiednie?
- Czy się wierzy czy nie, to i tak ten świat kiedyś się rozwali. Już jest na wpół rozwalony!
- Może i tak... nie martwi cię to?
- A co mnie ma martwić? Nie widzę przyszłości w różowych kolorach, więc jak wszystko ma wziąć w łeb, to przynajmniej z należytym hukiem. Tak będzie ciekawiej, nie sądzisz?
- Ciekawiej?
- A nie czujesz dreszczyka emocji, kiedy nadchodzi tajfun? Chodzi o coś takiego. Niech już to nadejdzie jak najszybciej. Ciekawe jak ten koniec świata będzie wyglądał! Morze ognia? Radioaktywna burza?

Rozmowa Reiego Kashino z Kirą Asou, Mars t.1
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 18:41   

Papież niech se będzie czarny,rasistką nie jestem Razz
Ale dużo dzienników zpowiadało:rok 2004 bedzie wg astrologów bardzo spokojny.
Taaa,wojna w Iraku,zamachy,TSUNAMI.Jak teraz powiedzieli ze ten rok bedzie spokojny to niech sie w dupe pocałują.Ja mysle ze ten rok NIE BEDZIE OK a to co gada Nostracośtam to raczej prawda.
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Sty, 2005 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Swiat sie rozwali? Heh... Zmienia sie i tyle. Czy my ludzie musimy umieszczac sie w srodku swiata i robic ze swojej smierci wielkie halo i koniec wszystkiego? ;/

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu