Ha! Czyli jednak się pchałaś i się do tego przyznajesz? Nieźle... ;p
Nie nas przepraszaj, przecież nic nam nie zrobiłaś, jedynie się wkurzyłyśmy/liśmy. Zastanów się następnym razem.
Tavion Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 14:43
Ja już zdążyłam wyrobić swoje zdanie o tobie. Na pewno go nie zmienię.
Pisałam tyle razy... myślcie ludzie.
Agnieszka_12 - to dobrze o Tobie świadczy że umiesz przyznać się do błędu Każdemu zdarza się popełniać błędy , ale nie wszyscy umieją się do nich przyznać
Być moderatorem to nie jest taka łatwa sprawa...Trzeba być odpowiedzialnym za swój dział. To jest kasowanie ,blokowanie postów czy tematów - naprawdę nic więcej
Kiedyś jak zostaniesz już moderatorem zrozumiesz to
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 19:50
Nina_006 napisał/a:
Agnieszka_12 - to dobrze o Tobie świadczy że umiesz przyznać się do błędu Każdemu zdarza się popełniać błędy , ale nie wszyscy umieją się do nich przyznać
Być moderatorem to nie jest taka łatwa sprawa...Trzeba być odpowiedzialnym za swój dział. To jest kasowanie ,blokowanie postów czy tematów - naprawdę nic więcej
Kiedyś jak zostaniesz już moderatorem zrozumiesz to
Do tego pewnego rodzaju "odwaga". Tzn. moze zle to ujelam, ale nie banie sie tego, ze usuniesz kogos off-top i on bedzie mal waty, bedzie cie obrazal itd.
Ja od tej sprawy stalam z boku i specjalnie sie nie interesowalam. Ale skoro tak bylo - no to punkt ze sie przyznalas.
Gabrielen, wiesz, masz napis moderator to chłopak cie prosi o chodzenie wiesz. Na tym polega system - tak samo jak z psem - Zagwizdniesz przybiegnie a z chłopcem jest tak : masz napis moderator[ah ten seksi napis ] to od razu chłopak na ciebie leci ;P