| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
dodałam sobie ostrzezenie niechcący
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:31   dodałam sobie ostrzezenie niechcący

No więc niechcacy dodałam sobie ostrzezenie Rolling Eyes chciałam je dodac dla tego Ogga i nie wiem co jets... jak to wykasowac??
Przejdź na dół
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli się nie mylę tylko ToJa może ściągać ostrzeżenia

Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:37   

Aga, Ty mnie przerażasz.. Wink Dać sobie samej ostrzeżenie. XDDD
Napisz do ToJi, napewno je usunie.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:39   

Ok... no wiecie tak to jest jak sie nie zna bo wpisałam nazwe uzytkownika Agnieszka12 zamiast ten Alex Oggy heh....
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszka_12 - nie martw się Wink ToJa na pewno Ci je usunie Wink A ten Alex Ogg i Nen Ogg są okropni....eh...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już kiedyś ktoś sobie samemu dodał ostrzeżenie, ale nie pamiętam kto.

Nina, wg mnie to za b. się tym przejęłaś. Żeby dawać tyle ostrzeżeń jednemu użytkownikowi? I to o treści "1" "2" "3" "4" "5" "Uff już koniec"... Confused przesadzasz...

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:15   

Tak... zgadzam sie z Chesterką przystopuj troche.. i tak ich ToJa wywali
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:23   

Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk? I te kretyńskie odliczanie? Zachowujesz się jakbyś była tutaj jakimś guru. - -' Do tego to tłumaczenie... '5...', '6...'. ==; Zastanów się dziewczyno. Dopowiem także, że nie wiem co takiego zrobił Avellach. - -' Po prostu zjawił się z nimi, a postów wulgarnych nie pisał. Może jeden, czy dwa. Czyli powinien mieć upominienie, lub jedno ostrzeżenie. A Ty sześć zawaliłaś naraz, a co! _-_' Krew mnie zalewa, jak widze takie sytuacje. - -'
Powrót do góry
zniszczony_12 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1

tak btw
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:38   

Cytat:
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk?

Po co? Żeby się te niedoroby nie udzielały przez jakiś czas (aż do założenia kolejnego konta, co niestety już się zaczyna).
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:41   

Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty, a nie wiedzieli czym to pachnie? Jedno ostrzeżenie mogłoby ich uspokoić. A najwyżej potem by po kolei szły, albo ban od ToJi...

Aga - fajne ostrzeżenie! biggrin Wink
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:48   

Cytat:
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty

Żarty??
To nie były żarty. To było coś dużo gorszego, na co trudno znaleźć określenie.
Szkoda mi tylko rodziców tych psycholi. No chyba, że to w genach im się udzieliło... Nie wiem, skąd się biorą tacy "ludzie".
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boshe! Ludzie! Wyluzujcie! Jak przyjdzie ToJa będą mieli bana i sprawa się zakończy. Pousuwa się ich posty i forum wróci do porządku. Nie wiem czemu się tak przejmujecie Wink

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:53   

Himitsu napisał/a:
Cytat:
Nina, ja w ogóle nie rozumiem jakim prawem dajesz im po 6 ostrzeżeń, jeżeli już ten temat został poruszony. Wiadomo, że ToJa ich zbanuje, więc po co ten cyrk?

Po co? Żeby się te niedoroby nie udzielały przez jakiś czas (aż do założenia kolejnego konta, co niestety już się zaczyna).

Jezu, Himitsu.
Po pierwsze, jak już pisał ktoś przed Tobą - 'Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1'
Po drugie - Nina nie podała właściwie argumentów.
Po trzecie - jak już mówiłam, Avellach nie zachowywał się aż tak okropnie, żeby mu dawać 6 czy nawet 7 ostrzeżeń. - -' Zachowywał się normalniej od szperacza chociażby, taki przykład. Po prostu Nina dała te ostrzeżenia jak jej leciało, z bezsensownymi uzasadnieniami. Jedno brzmiało dosłownie ".........". ==;
Po czwarte - oni łączą się przez serwer proxy i im się nr IP zmienia... Zbanować się ich nie da. Razz
I po piąte - jeśli to nie są żarty, to jak wyjaśnisz ich zachowanie? - -' Ewidentne żarciki, pewnie im się nudziło. ;p

Ostatnio zmieniony przez Chesterka dnia Sob 08 Sty, 2005 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 12:57   

Himitsu napisał/a:
Cytat:
Poza tym Nino, może chcieli sobie zrobić żarty

Żarty??
To nie były żarty. To było coś dużo gorszego, na co trudno znaleźć określenie.
Szkoda mi tylko rodziców tych psycholi. No chyba, że to w genach im się udzieliło... Nie wiem, skąd się biorą tacy "ludzie".

Nie szufladkuj ich.
Task ja już napisała Femme - to były żarty. Bo jak to określisz? 'Inteligentne rozważania nad erotyką' ? Razz XD
Wg. mnie powinni dostać max. 3 ostrzeżenia, a nie 6 czy 7 nie mając nawet tyle postów...
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu