Po prostu picie alkoholu jest czynnością mało kobiecą.
Naprawdę? Moja babcia jest alkoholiczką...
Ja sylwka spędziłam przed kompem zagryzając orzeszkami i chipsami oraz słuchając Scorpionsów LLLooozzziikkk Nie miałam ochoty tańczyć i szaleć...Chyba przesadziłam trochę z tym wczorajszym żarciem, bo dzisiaj cały dzień jest mi niedobrze...Eh...
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Sty, 2005 21:06
Wiem, ile dziewczyn/kobiet pije lub pali i uważam to za rzecz złš. Odbiera im to tak porzšdanš niewinnoć, delikatnoć, wrażliwoć.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 11:31
Otwieracz napisał/a:
Wiem, ile dziewczyn/kobiet pije lub pali i uważam to za rzecz złš. Odbiera im to tak porzšdanš niewinnoć, delikatnoć, wrażliwoć.
A jak facet pali i pije to jest dobrze??
I jak niby ma to im odbierać te cechy, które wymieniłeś?? Przecież jak chcą się od czasu do czasu "zabawić", to chyba im można, nie??
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 14:08
Jak facet pije i pali to jest to NORMALNE i NATURALNE.
W wypadku kobiety rozumiem tylko picie w BARDZO ograniczonych ilociach i to tylko niektórych alkoholi.
Dziewczyna powinna być wrażliwa, delikatna i krucha, a nie tęga, zapijaczona i z fajkiem w ustach, pijšca "meliniarskš" i zagryzajšca ogórem.
Naturalne? No nadnaturalne to napewno nie jest ;P Ale jesli kobieta pije to zapewne ma szanse wystapienia w programie "Strefa 11" jako nadnaturalny przypadek ( bo w koncu to naturalne nie jest nie? ). W kazdym razie niewidze zadnego sensownego powodu aby zabronic kobietom pic. Czlowiek nic nie musi chyba ze zeczy jakie nalezy zrobic jesli chce cos osiagnac. A tak to nic:)
Ja sam nie pije ale nie mam nic przeciwko pijacym ludziom o ile w orgiastycznym szale swojego pijanstwa kogos nie skrzywdza albo nie przepija majatku rodziny .
ps. Fajny avatar W kazdym razie widac Otwieraczu ze cos ukrywasz i na sile chcesz powiedziec nam cos poprzez drobne sugestie zawarte w avatarch. ( moze "NIE JESTEM GEJEM !!"? )
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 16:30
Cytat:
Dziewczyna powinna być wrażliwa, delikatna i krucha, a nie tęga, zapijaczona i z fajkiem w ustach, pijšca "meliniarskš" i zagryzajšca ogórem.
Powinna?? To jest tylko Twoje zdanie - nikt nie musi być taki, jakim chcą go widzieć inni.
Cytat:
Ja sam nie pije ale nie mam nic przeciwko pijacym ludziom o ile w orgiastycznym szale swojego pijanstwa kogos nie skrzywdza albo nie przepija majatku rodziny
Dokładnie. (Choć, mimo wszystko, dziwnie mi się patrzy na pijaka idącego ulicą .)
Ja widziałam, jaaa! Koło mnie szwęda się taka Klementyna, ona pije jak chłop Wygląda zresztą jak chłop...
Z nią się dogadać nie da, a po ziemi to pełza.