| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwna jestem
Autor Wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 17:56   Dziwna jestem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno krepujace pytanie. Ostatnio zaczynaja mi się podobać chłopacy. Mamy fajnego Tomka-ale to nieważne. Kłopot w tym, że coraz częściej mam ochotę na pewne rzeczy z nim w głównej roli, a jak mam ochotę, to robię się tam na dole strasznie mokra. CZy da się coś zaradzić by tak nie było- albo, że bym nie miałą tej ochoty, albo, żeby tam nie było wtedy tak mokro?Kiedyś w łazience sprawdziłam, że miałam całe majtki mokre- boję się, że może mi to przeciec przez ubranie i wszyscy zobaczą. CZy wy też tak macie? Strasznie sie boje i mi głupio jest ale te myśli same przychodzą. CZy to kiedyś minie? Jak spytałąm o to siostrę to mnie wyśmiała, i powiedziała, że mam sie zając nauką a na myslenie o świnstwach to bede miałą czas jak dorosnę. Ona już taka jest ta siostra moja. Pomóżcie proszę
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ambra źle ustawiłaś sobie płeć w profilu

Cytat:
Mam jeszcze jedno krepujace pytanie. Ostatnio zaczynaja mi się podobać chłopacy. Mamy fajnego Tomka-ale to nieważne. Kłopot w tym, że coraz częściej mam ochotę na pewne rzeczy z nim w głównej roli, a jak mam ochotę, to robię się tam na dole strasznie mokra. CZy da się coś zaradzić by tak nie było- albo, że bym nie miałą tej ochoty, albo, żeby tam nie było wtedy tak mokro?Kiedyś w łazience sprawdziłam, że miałam całe majtki mokre- boję się, że może mi to przeciec przez ubranie i wszyscy zobaczą. CZy wy też tak macie? Strasznie sie boje i mi głupio jest ale te myśli same przychodzą. CZy to kiedyś minie? Jak spytałąm o to siostrę to mnie wyśmiała, i powiedziała, że mam sie zając nauką a na myslenie o świnstwach to bede miałą czas jak dorosnę. Ona już taka jest ta siostra moja. Pomóżcie proszę

To że podobają ci się faceci to nie jest dziwne ... to normalka Wink
Jeśli sie boisz że Ci faktycznie przecieknie yh ... w co wątpie to używaj poprostu wkladek higienicznych Wink
To że masz ochote na różne rzeczy domyślam się że to takie fantazje erotyczne to tez jest normalka Wink dojrzewasz poprostu
Z wiekiem Ci sie to unormuje, narazie Hym ... co Ci tu poradzić Wink spróbuj pogadać z tym Tomkiem może coś wyjdzie Wink a wydzieliną się nie przejmuj Wink

Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:04   

Okres dojrzewania oczywiście.
Chlopacy podobaja Ci się tak jak kazdej dziewczynie w wieku dojrzewania czyli 12-16 lat cos takiego.

A jeśli chodzi o "mokro w majtkach" mam to tak rozumiec na dole no nie? no to hm.. moze podniecenie? ale jak napisała Kinga to pewnie wydzielina.. objawia sie przed miesiączką. Uzywaj wkładek higienicznych. Polecam bella. Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe jesteś dziwna. Podpisuję się pod dziewczynami. Te plamy na majtkach są wynikiem podniecenia,możesz więcej o nich poszukać w opcji "Szukaj" pod hasłem wydzielina śluzowa na pewno dużo znajdziesz. Na pewno Ci nie przesiąknie,ale jeśli chcesz mieć pewność możesz nosić wkłądki higieniczne. Są one cieńke,można zapomnieć,że sie je ma.
Co do myśli związanych z chłopcami-to też jest normalne w okresie dojrzewania,jak już napisała Kinga Wink
Mróweczka Kwiat

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Gru, 2004 20:07   

normalka przywykniesz

ale mam prośbe zmień płeć w profilu bo dziwnie sie czyta ten post że masz tomka a obok taki chłopczyk symbolizujący pleć, troche ten tego dziwnie o tym myślę^^
Powrót do góry
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wiem, że ten śluz jest od podniecenia, ale czy jego musi być aż tak dużo? Czy wy też tak dużo go macie? JA wiem, że on powinien być, tylko jego ilość jest taka krępująca
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jedni mają wiecej inni mniej ... z podneiceniem sie nasila Wink
Noś wkladki nie bedzie problemu
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 07:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm ciekawe czy na mój widok jakaś panienka miała kiedyś kisiel w gaciach <muahahaha ale jestem ZŁY!>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne w wieku dojrzewania.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 17:12   

Pan_Feanor napisał/a:
Hmm ciekawe czy na mój widok jakaś panienka miała kiedyś kisiel w gaciach <muahahaha ale jestem ZŁY!>

Zły to raczej nie jesteś... tylko no nie wiem jak to określić ><'
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 07:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:

Zły to raczej nie jesteś... tylko no nie wiem jak to określić ><'

Zryty ? Uroczy? pretensjonalny? o inteligenetno cynicznym poczuciu humoru ? z lekka balasujacym na krawędzi dobrego smaku? z lekką nutką dekadencji ? Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
zniszczony_12 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przede wszystkim to to jest wybujała wyobraźnia...
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 01:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pan_Feanor napisał/a:

Zryty ? Uroczy? pretensjonalny? o inteligenetno cynicznym poczuciu humoru ? z lekka balasujacym na krawędzi dobrego smaku? z lekką nutką dekadencji ? Wink

Hmm...smaku, jakiego smaku???
Feanor do diabła, bez pierdół! Tam gdzie inni starają się krok po kroku, delikatnie, nieszkodliwie, ty wjeżdżasz dwupiętrowym buldożerem z zamontowanymi 5 Gigawatowymi głośnikami, z których dobiega symfonia Pochód Walkirii, jak Amerykanie w Wietnamie!!!

...a jednak w pewnym sensie jest to ciekawe, nie ukrywam... Scratch [/b]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4582356
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Merkavoth napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:

Hmm...smaku, jakiego smaku???
Feanor do diabła, bez pierdół! Tam gdzie inni starają się krok po kroku, delikatnie, nieszkodliwie, ty wjeżdżasz dwupiętrowym buldożerem z zamontowanymi 5 Gigawatowymi głośnikami, z których dobiega symfonia Pochód Walkirii, jak Amerykanie w Wietnamie!!!
[/b]

Zdeczko nieudolna metafora.
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz prawo do własnego zdania.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4582356
Odpowiedz do tematu