Mam jeszcze jedno krepujace pytanie. Ostatnio zaczynaja mi się podobać chłopacy. Mamy fajnego Tomka-ale to nieważne. Kłopot w tym, że coraz częściej mam ochotę na pewne rzeczy z nim w głównej roli, a jak mam ochotę, to robię się tam na dole strasznie mokra. CZy da się coś zaradzić by tak nie było- albo, że bym nie miałą tej ochoty, albo, żeby tam nie było wtedy tak mokro?Kiedyś w łazience sprawdziłam, że miałam całe majtki mokre- boję się, że może mi to przeciec przez ubranie i wszyscy zobaczą. CZy wy też tak macie? Strasznie sie boje i mi głupio jest ale te myśli same przychodzą. CZy to kiedyś minie? Jak spytałąm o to siostrę to mnie wyśmiała, i powiedziała, że mam sie zając nauką a na myslenie o świnstwach to bede miałą czas jak dorosnę. Ona już taka jest ta siostra moja. Pomóżcie proszę
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:01
Ambra źle ustawiłaś sobie płeć w profilu
Cytat:
Mam jeszcze jedno krepujace pytanie. Ostatnio zaczynaja mi się podobać chłopacy. Mamy fajnego Tomka-ale to nieważne. Kłopot w tym, że coraz częściej mam ochotę na pewne rzeczy z nim w głównej roli, a jak mam ochotę, to robię się tam na dole strasznie mokra. CZy da się coś zaradzić by tak nie było- albo, że bym nie miałą tej ochoty, albo, żeby tam nie było wtedy tak mokro?Kiedyś w łazience sprawdziłam, że miałam całe majtki mokre- boję się, że może mi to przeciec przez ubranie i wszyscy zobaczą. CZy wy też tak macie? Strasznie sie boje i mi głupio jest ale te myśli same przychodzą. CZy to kiedyś minie? Jak spytałąm o to siostrę to mnie wyśmiała, i powiedziała, że mam sie zając nauką a na myslenie o świnstwach to bede miałą czas jak dorosnę. Ona już taka jest ta siostra moja. Pomóżcie proszę
To że podobają ci się faceci to nie jest dziwne ... to normalka
Jeśli sie boisz że Ci faktycznie przecieknie yh ... w co wątpie to używaj poprostu wkladek higienicznych
To że masz ochote na różne rzeczy domyślam się że to takie fantazje erotyczne to tez jest normalka dojrzewasz poprostu
Z wiekiem Ci sie to unormuje, narazie Hym ... co Ci tu poradzić spróbuj pogadać z tym Tomkiem może coś wyjdzie a wydzieliną się nie przejmuj
Pozdrawiam
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Gru, 2004 18:04
Okres dojrzewania oczywiście.
Chlopacy podobaja Ci się tak jak kazdej dziewczynie w wieku dojrzewania czyli 12-16 lat cos takiego.
A jeśli chodzi o "mokro w majtkach" mam to tak rozumiec na dole no nie? no to hm.. moze podniecenie? ale jak napisała Kinga to pewnie wydzielina.. objawia sie przed miesiączką. Uzywaj wkładek higienicznych. Polecam bella.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 26 Gru, 2004 19:35
NIe jesteś dziwna. Podpisuję się pod dziewczynami. Te plamy na majtkach są wynikiem podniecenia,możesz więcej o nich poszukać w opcji "Szukaj" pod hasłem wydzielina śluzowa na pewno dużo znajdziesz. Na pewno Ci nie przesiąknie,ale jeśli chcesz mieć pewność możesz nosić wkłądki higieniczne. Są one cieńke,można zapomnieć,że sie je ma.
Co do myśli związanych z chłopcami-to też jest normalne w okresie dojrzewania,jak już napisała Kinga
Mróweczka
ale mam prośbe zmień płeć w profilu bo dziwnie sie czyta ten post że masz tomka a obok taki chłopczyk symbolizujący pleć, troche ten tego dziwnie o tym myślę^^
Ja wiem, że ten śluz jest od podniecenia, ale czy jego musi być aż tak dużo? Czy wy też tak dużo go macie? JA wiem, że on powinien być, tylko jego ilość jest taka krępująca
Zryty ? Uroczy? pretensjonalny? o inteligenetno cynicznym poczuciu humoru ? z lekka balasujacym na krawędzi dobrego smaku? z lekką nutką dekadencji ?
Hmm...smaku, jakiego smaku???
Feanor do diabła, bez pierdół! Tam gdzie inni starają się krok po kroku, delikatnie, nieszkodliwie, ty wjeżdżasz dwupiętrowym buldożerem z zamontowanymi 5 Gigawatowymi głośnikami, z których dobiega symfonia Pochód Walkirii, jak Amerykanie w Wietnamie!!!
...a jednak w pewnym sensie jest to ciekawe, nie ukrywam... [/b]
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Czw 13 Sty, 2005 15:28
Merkavoth napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:
Zryty ? Uroczy? pretensjonalny? o inteligenetno cynicznym poczuciu humoru ? z lekka balasujacym na krawędzi dobrego smaku? z lekką nutką dekadencji ?
Hmm...smaku, jakiego smaku???
Feanor do diabła, bez pierdół! Tam gdzie inni starają się krok po kroku, delikatnie, nieszkodliwie, ty wjeżdżasz dwupiętrowym buldożerem z zamontowanymi 5 Gigawatowymi głośnikami, z których dobiega symfonia Pochód Walkirii, jak Amerykanie w Wietnamie!!!
[/b]