no bez przesady 'puszczenie oczka' nie jest znakiem ze ktos sobie robi z kogos 'jaja'
faktycznie czasem moze zdarzyc sie tak ze dziewczyna pada ofiara jakiegos glupiego zakladu kilku macho ktorzy zakladaja sie ze ktory pierwszy ja poderwie... ale zazwyczaj to poprostu odruchowy 'znak' chlopaka jesli widzi fajna dziewczyne:) poczekaj az sprawa sie rozwinie i koles postanowi zagadc jesli nie to zrobil to poprostu odruchowo :]
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 13:17
Ja z moi kolega z klasy często sobie puszczamy oczka dla zgrywy no i sie uśmiechamy do siebie Ale to nic takiego - raczej wygłupy ale sie lubimy (bez skojarzeń)
ja juz tyle razy widzialam tego typu usmiechy, ze jestem absolutnie pewna. jesli puscil ockzo i ma jakies zamiary to an epwno podejdzie do ciebie czy cos... :] a wiec tylko sobie czekaj.
pozdro.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Moim zdaniem zwyczajnie mu się podobasz.
Podtrzymuj to i też puszczaj mu oczko Może kiedy zobaczy,że nie jest na straconej pozycji to w końcu do Ciebie zagada?