Czesc mam na imie aga. jestem tutaj nowa. czytalam opowiedzi na pytania i podba mi sie ze mozna byc tutaj anonimowym i jeszcze ktos odpowiada na pytania.
Ja mam pytanie do dziewczyn. Mam 11 lat, chcialam sie zapytac czy jest wszystko u mnie wporzadku mam doscyc mocno wypchniete do gory miejsce intymne wargi sromowe mam widoczne wyraznie poprostu mam duze to na dole. ja zadko widze jakies inne dziewczyny nagolasa mam siosre ale mlodsza ma 5 lat a to sie nie liczy. Czy tez tak macie. Nie mam miesiaczki jeszcze. Pozdrawiam.
Nie znam sie na tym ale domyslam sie tego co tu opisalas. Mysle ze nie masz sie czego bac bo kazda dziewczyna ma inny wyglad narzadow plciowych. Jedna warga moze byc mniejsza druga wieksza, wiec nie martw sie!!
Na poczatku praagnę Cie powitac he he.... Albo po prostu "Hejka Witaj na forum... mam nadzieje ze bedzie Ci tu fajnie he he "...
A co do twojego problemu...To wydaje mi sie że to chyba normalne... Chyba to nie jest z tak wic\doczne ze kazdy to spostrzeze wiec chyba nie ma sie czym martwic...
Moze z wiekiem to sie jakos wyrowna... Pozdrawiam i ppapa
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Czesc mam na imie aga. jestem tutaj nowa. czytalam opowiedzi na pytania i podba mi sie ze mozna byc tutaj anonimowym i jeszcze ktos odpowiada na pytania.
Ja mam pytanie do dziewczyn. Mam 11 lat, chcialam sie zapytac czy jest wszystko u mnie wporzadku mam doscyc mocno wypchniete do gory miejsce intymne wargi sromowe mam widoczne wyraznie poprostu mam duze to na dole. ja zadko widze jakies inne dziewczyny nagolasa mam siosre ale mlodsza ma 5 lat a to sie nie liczy. Czy tez tak macie. Nie mam miesiaczki jeszcze. Pozdrawiam.
Po pierwsze tak jak Kicia91 witaj miedzy nami forumowiczkami;)
Myślę ze z tobą wszystko oki...Każdy dojrzewa inaczej i jedni wcześnie a jedni późno ...To że nie masz okresu to nic...Przyjdzie pora: )))Czekaj cierpliwie
papaptki!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 18:04
ajaczka, ty rozumiesz o co jej chodziło? :/
to, że jedne wargi sromowe wystają, to normalne. część kobiet tak ma i to nie są rzadne zaburzenia, czy coś. taka już uroda.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 21:39
ych... poofftopujmy jeszcze troche
Aga_Celtka: "poprostu mam duże to na dole"... dobre, heh Wiesz, każdy ma inną urodę... jedni mają większy nos inni mniejszy, tak to juz jest Tak samo z narządami płciowymi. To, że wargi wystają jest jak najbardziej naturalne i wporządku. Jeszcze będziesz dojrzewała i być może Twoj wygląd się trochę zmieni
Aaa... no i witam
wydaje mi sie ze kazda dziewczyna ma inna urode. ja np mam nachodzace na siebie i przylegajace wargi sromowe. a moja siostra ma 15 lat [ ja mam 12 ] juz nie . ma rozchylone. wiec to kwestia wieku i genow. nie wiem ja inne dziewczyny ale ja tak mam i tak uwazam. pozdrawiam
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 17:26
Witam Agusiu.... Miło mi jest Ciebie powitać
Co do twojego pytania to każdy rozwija sie inaczej, ma inny wygląd etc.
Ps. Ja jak zwyke jestem spóźniona i pisze to co inni Ale taki już mój los..
To ja tesh witam Cię serdecznie i ciesze się że jest ktoś z Poznania
Co do tego drógiego nie mash czym się martwić a jeśli już sie bardzo ale to bardzo martwisz to idx do ginekologa lub poprostu porozmawiaj z mamą albo z panią od biologi jesli mash dobry kontak
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 22 Lut, 2005 17:48
Boshe.... Ja bym nigdy nie porozmawiała o tym z babą od bioli czy przyrki :/ Najlepiej do kogoś doświadczonego ale i znajomego, z mamą by było najlepiej bo sama jest kobietą i wie troche o tych sprawach