| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
lekki makijaż
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 13:56   lekki makijaż

U mnie w skzole nie pozwalają malować sie chociaz jest to gimnazjum. Moze niektore wychowawczynie tak ale naszej klasy nie.

/i tak sie zastanawiam nad lekkim makjazem.. zeby go nie dostrzegła.
Moze macie jakies propozycje?
Przejdź na dół
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 14:10   

Co ci da lekki makijaż, którego nawet nie widać? Pomalujesz się dla picu, tak żeby się pochwalić?
Dziewczyno, ja się w twoim wieku jeszcze laleczkami bawiłam. Na makijaż przyjdzie odpowiednia pora.

Zauważyłaś może, że kobiety które się nie malują, wyglądają lepiej?
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 14:13   

No w sumie tak travion.. masz rację..
ale w wieku 13 lat bawiłas sie laleczkami? hehe

JA chciałabym jakis lekki makijaz poniewaz lubie.. ale na codzien sie nie maluję....
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 14:20   

Lubisz? A co ci to daje..? Chyba nie wiesz skąd się wziął malunek twarzy. Odsyłam cięna google.
Aga - maluj się, maluj. A na stare lata bez makijażu będziesz wyglądała jak jakieś niewiadomo co. Razz
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 14:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aga, po co ci makijaz, ktorego nie bedzie widac? Przeciez o to chodzi, ze gdy sie malujesz to ma to byc widac, bo takto tylko szkoda kosmetykow. Poza tym, rozne malowidla sprawiaja, ze pozniej ci skora zaczyna szybciej starzec. Ja mam 14 lat i maluje sie tylko na jakies okazje, a nie tak codziennie. A u mnie w szkole jest niestety tak, ze dziewczyna, ktora nie ma makijazu sie bardziej wyroznia z tlumu, niz ta, ktora sie maluje, bo niestety robia to prawie wszystkie

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 15:17   

dobra ... przekonałyscie mnie:) thnx... Mr. Green
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Oczywiście jeśli idziesz gdzieś na jakąś imprezę możesz pomalować sobie usta błyszczykiem , lekko popudrować cerę , bo to nie jest nic złego.
Ale na co dzień , do szkoły malować się ?! Słuchaj , nie ma nic gorszego jak młoda nastolatka robi się na starą babę Smile Wink W tym wieku makijaż jest naprawdę zbędny. Co innego gdy masz 17 , 18 lat Wink

P.S.Taka dziewczyna z mojej klasy bardzo chciała się spodobać takiemu chłopakowi. I pewnego dnia przyszła do szkoły w makijażu takim jak naprzykład robi se kobieta w wieku 20-30 lat. Niedość że " odstraszyła" tego chłopaka to jeszcze dostała niezły opieprz w szkole...
Miała wtedy niecałe 11 lat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tylko jak ide do szkoly sie machne bezbarwnym blyszczykiem zeby mi usta nie popekaly ale tak to nie.Na impreze sie lekko umaluje ale nie za mocno Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tak jak Miracle maluje się tylko pomadka ochronną , a mocniejszy makijaż robie tylko na dyskoteki Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 22:15   

JA do tej pory nie malowałam sie dop szkoly i juz nie zamierzam hehe:) tylko blyszczek. NA imprezki to sie maluje ale nie do przesady.
Powrót do góry
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja również tylko na dyskoteki robie mocniejszy makojaż a tak tylko pomadka ochronna.Mój brat chodzi do liceum i tam też zabraziają się malować, chłopcy niemogą mieć długich włosów, dziewczyny niemogą mieć mini spódniczek oraz muszą wyciągac kolczyki z nosa brwi itp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
AguSia :)) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nina_006 napisał/a:
Cze
P.S.Taka dziewczyna z mojej klasy bardzo chciała się spodobać takiemu chłopakowi. I pewnego dnia przyszła do szkoły w makijażu takim jak naprzykład robi se kobieta w wieku 20-30 lat. Niedość że " odstraszyła" tego chłopaka to jeszcze dostała niezły opieprz w szkole...
Miała wtedy niecałe 11 lat

To się chyba nieźle osmieszyła! Ja mam prawie 14 lat i się maluję na dyskoteki szkolne itp. a nie na codzień, bo po co? Nie chce sobie niszczyć cery.
PS. Widzialam niedawno dziewczynę na oko 10-11 lat, wzrost ok. 140 z niebieskim cieniem na oczach. Wyglądała po prostu żałośnie!

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:26   

data!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu