| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Piersi
Autor Wiadomość
Anulkaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 21:29   Piersi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

słyszałam że po dostaniu pierwszej miesiaczki piersi już nie rosną, a moje są dalej małe a jeden jest mniejszy od drugiego... czy jeszcze urosną i sie wyrównają????

Numer Gadu-Gadu
1602149
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 21:51   

A więc to pewne, ze piersi jeszcze rosną, to mit, ze nie, w nie wszystko trzeba wierzyć Smile piersi rosną do 18 roku życia. Za niedługo też na pewno się wyrównają... większość dziwczyn ma problem w wieku dojrzewania, ze jedna pierś, ze tak określę szybcije się rozwija
Powrót do góry
guniabo Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam, mam maly problem do tyczacy piersi, otoz mam juz skonczone 21 lat, a dowiedzialm sie ze:
>>Rozwój piersi wiąże się z kolejnymi fazami rozwojowymi w życiu kobiety:

Okres dojrzewania płciowego, między 12-16 rokiem życia następuje nagromadzenie tkanki tłuszczowej w okolicach piersi, gruczoły piersiowe rozrastają się

Okres młodzieńczy, między 16-20 rokiem życia, trwa do uzyskania pełnej dojrzałości płciowej i ustalenia wzrostu, piersi uzyskują swój indywidualny kształt oraz wielkość, otoczki spłaszczają się, a brodawki uwypuklają <<

w kazdym badz razie mi sie jedna brodawka nie uwypuklila i nie wiem co ze mna jest nie tak, moze powinnam pojsc do lekarza..prosze o odpowiedz szybka...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 14:49   

piersi rosnął zwłaszcza wtedy kiedy jesteś w ciąży bo wtedy robią się naprawde potrzebne
do tego czasu sie nie martw
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Brednie! Wink Ja jestem praktycznie płaska a okres dostałam nie tak dawno temu. I jak mam taka zostać to ja dziękuję Smile Poza tym to znam wiele dziewczyn,które dostały okres jak miały małe piersi a teraz mają normalnie Smile
Co do nierówności piersi to to jest jak najbardziej normalne. Każda z nas ma nierówne,ale nie u każdej to widać Smile
Mróweczka Kwiat

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 19:40   

Ja się podpisuję pod mróweczką. Dodam tyle, że od października (gdy dostałam miesiączkę) biust mi trochę urósł. A i faktem jest, że dużo moich koleżanek dostało miesiączkę będąc deskami, a teraz mają normalne piersi.
A tak btw. (co do ciąży) rozmawiałam o tym z siorką (która w lipcu stała się mamusią Wink) i dowiedziałam się, że po ciąży, piersi powiększają się o drugie tyle, co było długo przed ciążą... Mama to potwierdziła, ale to chyba sprawa indywidualna...
Powrót do góry
Anulkaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedzi... Teraz już wiem, że nie ma się czym martwić...Gorace pozdrówka dla Was wszystkich Very Happy

Numer Gadu-Gadu
1602149
Ćpunka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie ze tak a one sie wyrownaja jak przestana rosnac a rosnac beda jeszcze dlugo

Buziaczki:) Very Happy

Numer Gadu-Gadu
2544151
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh to, ze rosna do 18 roku zycia jak napisala elfka to tez akurat nie do konca prawda, jak juz pisalam, mi urosly jeszce jak zaczelam brac pigulki a to bylo w wieku lat hmmm 19-20 jakos tak... to tez sprawa indywidualna kiedy jak i ile, po za tym jak dziweczyny wyzej napisaly - ciaza etc,

a co do nierownosci to chyba wieksozsc tak ma, przynjmniej wszytskielaski z ktorymi na ten temat rozmawialam, to tak jak u chlopow jedno jajko wyzej drugie nizej Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz, ja mam 14 lat i dostalam miesiaczki... hm... na tych wakacjach. Razz A piersi mi od tamtego czasu bardzo urosly i caly czas rosna na 100%. :] Moja siostra dostała okresu bardzo dawno temu (ma teraz prawie 20 lat) i jej piersi tez troche rosna, moze minimalnie ale nie stoja w miejscu hehe.
pozdrawiam.

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 09:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no u mnie tez tak bylo =] teraz mam hm.. C, a gdy dostalam okres mialam male B ^^ wiec rosną rosną =) a po urodzeniu dizecka urosną jeszcze na 100% (nabierają objętości, mleko itp.)

Numer Gadu-Gadu
2891618
kaasiiennkaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 24 Sty, 2005 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cool

Ostatnio zmieniony przez kaasiiennkaa dnia Wto 05 Lip, 2005 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5685410
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 24 Sty, 2005 22:10   

Rosnie, rosnie. Wink
Jesli masz malo pod bluzka, lub jestes 'deska' a dostalas okres, to on juz o to zadba, zeby ci biust urosl. Wink Mi wlasnie po dostaniu miesiaczki zaczal gwaltownie sie powiekszac. =)
Powrót do góry
kaasiiennkaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 00:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sralis mazgalis

Ostatnio zmieniony przez kaasiiennkaa dnia Czw 30 Cze, 2005 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5685410
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 25 Sty, 2005 08:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kaasiiennkaa nie przejmuj sie małymi piersiami ja tez mam male i na poczatku moi koledzy mowili na mnie "small cyc" a na moja kolezanke "big cyc" no a razem bylysmy "max cyc" no ja mialam najmniejsze piersi ze wszystkich kolezanek (zreszta nadal mam najmniejsze=P) i sie tym wcale nie przejmuje, wrecz przeciwnie sama sie smieje ze sa takie malutkie.Jak to sie mowi "małe jest piekne" Very Happy Pozdrawiam i nie przejmuj sie tak Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu